Ο Κέβιν Κόστνερ εξύμνησε τον μουσικό παραγωγό Κλάιβ Ντέιβις στο ετήσιο γκαλά που διοργανώνει ο θρύλος της μουσικής βιομηχανίας κάθε χρόνο πριν από την απονομή των βραβείων Grammy στο Μπέβερλι Χίλτον, στο Λος Άντζελες.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης ευχαρίστησε τον Κλάιβ Ντέιβις για την καθοδήγηση που πρόσφερε στη Γουίτνεϊ Χιούστον, για τη συνεργασία τους στην ταινία «The Bodyguard» (Ο Σωματοφύλακας) του 1992 και για την επιτυχία του τραγουδιού της «I Will Always Love You».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομιλία του Κόστνερ για τον Ντέιβις αφορούσε τη μακρά, ιστορική καριέρα του στελέχους της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και την προσωπική σχέση των δύο.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε τη νύχτα του γκαλά του Ντέιβις πριν από την τελετή απονομής των Grammy, το 2012.

«Κανένας από εμάς δεν μπορούσε τελικά να προστατεύσει την αγαπημένη σου Γουίτνεϊ, αλλά τα δακτυλικά σου αποτυπώματα στη ζωή της είναι καθαρά φίλε μου» είπε ο Κέβιν Κόστνερ. «Ήσουν ένα θαύμα στη ζωή της. Σε ευχαριστώ που ήσουν ο σωματοφύλακάς της, Κλάιβ» πρόσθεσε, σύμφωνα με το Variety.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορεί να σας εκπλήσσει, αλλά δεν γνωρίζω τον Κλάιβ τόσο καλά όσο οι περισσότεροι από εσάς σε αυτή την αίθουσα. Εκ πρώτης όψεως δεν είχαμε πολλά κοινά. Σίγουρα είχαμε μερικά πράγματα κοινά χωρίς να το γνωρίζουμε. Αγαπούσαμε και οι δύο τη μουσική. Δεν μπορώ να χορέψω πολύ καλά και αυτός δεν μπορεί να χορέψει καθόλου. Και ήμασταν και οι δύο εντυπωσιασμένοι από τη Γουίτνεϊ την πρώτη φορά που την είδαμε. Το ταξίδι του ενός προς τον άλλον ξεκίνησε τη μέρα που ο Λόρενς Κάσνταν μου έδωσε το σενάριο της ταινίας «The Bodyguard» και την ημέρα που ο Κλάιβ υπέγραψε με τη Γουίτνεϊ Χιούστον. Η Γουίτνεϊ ήταν το κοινό μας σημείο» τόνισε στην ομιλία του ο ηθοποιός.

Υπογραμμίζοντας ότι το «I Will Always Love You» ήταν γνωστό παγκοσμίως προτού αρχίσει να προβάλλεται η ταινία στους κινηματογράφους σημείωσε ότι χάρη στη μουσική καθοδήγηση του Ντέιβιντ Φόστερ και «τη φωνή που βγήκε από αυτό το μικρό σώμα εκείνο το βράδυ στο στούντιο, έχουμε μια ερμηνεία ζωής».

«Ο Κλάιβ δεν είναι απλώς ένας άνθρωπος της εποχής του, αλλά, ίσως πιο σημαντικό, ένας άνθρωπος που άλλαξε την εποχή που έζησε. Το έκανε ακούγοντας. Το έκανε πιστεύοντας στον εαυτό του και πίστευε στα ιδιαίτερα δώρα με τα οποία ήταν προικισμένοι οι καλλιτέχνες του» ανέφερε ο Κέβιν Κόστνερ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης