Ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός Γουίλ Φέρελ εντοπίστηκε σε γυρίσματα μυστικού κινηματογραφικού πρότζεκτ στο Τορόντο.

Ο ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα στην πόλη του Καναδά που θεωρείται το «Χόλιγουντ του βορρά» να γυρίζει κινηματογραφικές σκηνές φορώντας αθλητική φόρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ενημερωτικός ιστότοπος Narcity Toronto κοινοποίησε βίντεο από το πάρκο Ρίτζεντ της καναδικής πόλης, όπου διεξάγονταν τα γυρίσματα με τον Γουίλ Φέρελ και διακρίνεται κινηματογραφικό συνεργείο με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Στην ανάρτηση του Narcity Toronto αναφέρεται ότι διατυπώνονται εικασίες ότι ο ηθοποιός μπορεί να έχει ενταχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάποιοι εικάζουν ότι πρόκειται για την ταινία «The Flash» στην οποία θα υποδυθεί τον “Reverse Flash”» σημειώνεται στην ανάρτηση.

 

Στο τμήμα παραγωγών DC Studios της Warner Bros. μετά τον διορισμό των Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σαφράν ως επικεφαλής υπήρξαν πολλές ανατροπές, όπως η ακύρωση της ταινίας “Wonder Woman 3” και η αντικατάσταση του Χένρι Κάβιλ στην κινηματογραφική σειρά “Superman”. Επιπλέον δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα ανακοινώσεις για την κινηματογραφική σειρά “The Flash”.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης