Έφυγε από τη ζωή στα 42 του χρόνια ο ηθοποιός Ισαάκ Κάππι, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία «Εξολοθρευτής: Η Σωτηρία». ενώ είχε και έναν μικρό ρόλο στο «Θορ». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός έθεσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από γέφυρα στην Αριζόνα.

Το Τμήμα Ασφαλείας της Αριζόνα ανέφερε ότι ο Κάππι στη συνέχεια χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Το περιοδικό People δημοσίευσε την ανακοίνωση της αστυνομίας όπου αναφέρεται ότι το περιστατικό ερευνάται ως αυτοκτονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηθοποιός πέθανε στο σημείο καθώς ο τραυματισμός του ήταν θανάσιμος. Λίγο πριν από τον θάνατό του είχε αναρτήσει μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram όπου μεταξύ άλλων υπαινισσόταν την επικείμενη αυτοκτονία του γράφοντας: «Προσέξτε τον άντρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς. Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου» ανέφερε στη δημοσίευση ο Kappy.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isaac Kappy (@isaackappy) στις

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης