Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Pretty Baby», που μιλά για τη ζωή της η Μπρουκ Σιλντς σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» αναφέρθηκε στη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από ένα ισχυρό στέλεχος του Χόλιγουντ πριν από 30 χρόνια.

«Κάνοντας το ντοκιμαντέρ, τα βλέπεις όλα μαζί και είναι θαύμα που επέζησα», σημειώνει η ηθοποιός. «Μου πήρε πολύ καιρό να το επεξεργαστώ. Τώρα είμαι πιο θυμωμένη από ό,τι μπορούσα να είμαι τότε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό συνέβη μόλις είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστημίο Princeton έπειτα από ένα επαγγελματικό δείπνο. «Νόμιζα ότι θα μου έδινε δουλειά. Κάποια στιγμή ανέβηκα στο δωμάτιο του να καλέσω ένα ταξί και εκείνος με παρενόχλησε σεξουαλικά. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είχα παγώσει».

Παραδέχθηκε ότι δεν είπε τίποτα γιατί« φοβόμουν ότι δεν θα έβρισκα ποτέ ξανά δουλειά» ενώ κατηγορούσε συνέχεια τον εαυτό της. «Έλεγα συνέχεια: «Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Γιατί πήγα μαζί του; Δεν έπρεπε να είχα πιει εκείνο το ποτό στο δείπνο»».

Τώρα, μοιράζεται την εμπειρία της «με την ελπίδα να βοηθήσει τους ανθρώπους να μην αισθάνονται μόνοι. Ο καθένας επεξεργάζεται το δικό του τραύμα σε διαφορετικό χρονοδιάγραμμα. Θέλω να γίνω συνήγορος των γυναικών ώστε να μπορούν να λένε την αλήθεια τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Pretty Baby» αποτελείται από δύο μέρη και θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας Hulu στις 3 Απριλίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης