Ο Άλεκ Μπάλντουιν μηνύθηκε από την οικογένεια της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας «Rust», Χαλίνα Χάτσινς, για τον άδικο θάνατό της αφού πυροβόλησε με όπλο στο στήθος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Daily Mail και CNBC, ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν είναι μεταξύ πολλών κατηγορουμένων που κατονομάζονται για τον «άδικο θάνατο» της Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», τον περασμένο Οκτώβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μήνυση που κατέθεσε ο σύζυγος της Χαλίνα Χάτσινς

Την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, ο Μάθιου Χάτσινς υπέβαλε μήνυση στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, για λογαριασμό του ίδιου και του γιου του, Άντρος Χάτσινς, ισχυριζόμενος ότι ο Μπάλντουιν πυροβόλησε απερίσκεπτα και σκότωσε τη σύζυγό του. Σημειώνει, επίσης, πως η παραγωγή της ταινίας δεν έκανε τους τυπικούς ελέγχους και δεν ακολούθησε το βασικό πρωτόκολλο με τους κανόνες ασφαλείας. Αυτά είχαν ως συνέπεια τον θάνατό της, σύμφωνα με τη μήνυση.

«Η Χαλίνα Χάτσινς άξιζε να ζήσει. Οι κατηγορούμενοι είχαν τη δύναμη να αποτρέψουν τον θάνατό της, αν έκαναν το καθήκον τους και προστάτευαν την ασφάλεια κάθε ατόμου στο σετ όπου υπήρχαν όπλα. Αγνόησαν καταγγελίες για παραβιάσεις ασφάλειας», προστίθεται στη μήνυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης