Το 2002, στα γυρίσματα στο Μεξικό για το «Kill Bill», η Ούμα Θέρμαν καρφώθηκε με αυτοκίνητο σ’ ένα δέντρο. Το ατύχημα της προκάλεσε διάσειση και της προξένησε βλάβη στα γόνατα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε άρθρο στους The New York Times, η 47χρονη ηθοποιός έδωσε λεπτομέρειες του ατυχήματος και, για πρώτη φορά, κατηγόρησε τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν για ανάρμοστη συμπεριφορά. Μια μέρα μετά, στον λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε βίντεο με το ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ο Ταραντίνο της έδωσε το βίντεο και πρόσθεσε πως ο Κουέντιν «ήταν βαθιά μετανιωμένος και παραμένει μεταμελημένος». Αλλά έκανε σαφές ότι επιρρίπτει ευθύνες στον Χάρβεϊ Γουάινστιν και τον κατηγόρησε για ψευδείς δηλώσεις και καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό ήταν πληγή στις σχέσεις Κουέντιν-Ούμα, για πάρα πολλά χρόνια. Η Ούμα εξομολογείται ότι είχε επιφυλάξεις για το γύρισμα της τελευταίας σκηνής, θεωρούσε ότι το αυτοκίνητο δεν παρείχε ασφάλεια. Ήθελε να την αντικαταστήσει επαγγελματίας stuntman. «Ο Κουέντιν ήρθε στο τροχόσπιτό μου και, όπως κάθε σκηνοθέτης, δεν ήθελε να ακούει “όχι”. Ήταν έξαλλος, γιατί τους κόστιζα χρόνο. Αλλά φοβόμουν. Είπε: “Σου υπόσχομαι ότι το αυτοκίνητο είναι εντάξει. Ο δρόμος είναι μια ευθεία. Πιάσε 65 χιλιόμετρα την ώρα, ειδάλλως τα μαλλιά σου δεν θα ανεμίζουν όπως πρέπει και τότε θα σε βάλω να ξαναγυρίσεις τη σκηνή”. Όμως, το κάθισμα δεν ήταν σωστά στερεωμένο. Ο δρόμος ήταν άμμος και δεν ήταν ευθεία» περιέγραψε η Ούμα Θέρμαν.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης