Φορέστε την καπαρντίνα σας, καλυφθείτε κάτω από ένα καπέλο και εντοπίστε με τον μεγεθυντικό φακό το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ σας. Το ERTFLIX εγκαινιάζει μια νέα θεματική κατηγορία και σας καλεί να γίνετε οι απόλυτοι ντετέκτιβ, «λύνοντας τα μυστήρια» σειρών και ταινιών που θα κεντρίσουν το αστυνομικό σας δαιμόνιο και θα σας συναρπάσουν.

Από τις απίθανες υποθέσεις, που μόνο ο Ηρακλής Πουαρό μπορεί να επιλύσει, μέχρι το Βερολίνο των κατασκόπων της δεκαετίας του 1920, και από τους σύγχρονους serial killers οι οποίοι δρουν στο διαδίκτυο μέχρι τους εξωγήινους επισκέπτες, παντού υπάρχουν γρίφοι και κρυμμένα στοιχεία, που οδηγούν σε έναν κόσμο γεμάτο σασπένς και αδρεναλίνη. Το μόνο στοιχείο που έχετε στα χέρια σας είναι ότι ταινίες και σειρές με αστυνομική ίντριγκα, εγκλήματα και συνωμοσίες βρίσκονται στο εξής συγκεντρωμένες σε μια νέα κατηγορία, με τίτλο «Λύστε το μυστήριο». «Εξιχνιάστε» την!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό»

 

Με δύο νέες σεζόν και 13 συναρπαστικά επεισόδια, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στην Ελλάδα, ο λατρεμένος ντετέκτιβ της Άγκαθα Κρίστι επιστρέφει αντιμέτωπος με νέους εχθρούς και έτοιμος να εξιχνιάσει καινούργιες υποθέσεις. Δείτε τον δαιμόνιο Ηρακλή Πουαρό, όπως τον ερμηνεύει ο ανεπανάληπτος Ντέιβιντ Σάτσετ, στην 3η και 4η σεζόν της σειράς που έχουν αγαπήσει οι χρήστες του ERTFLIX. Σας δίνουμε ένα στοιχείο: τρία από τα καινούργια επεισόδια έχουν διάρκεια 120 λεπτά και θα σας δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο να βρείτε τον δολοφόνο!

Βαθμός δυσκολίας για να επιλύσετε τις υποθέσεις: 6/10 «Babylon Berlin»

Στην ατμοσφαιρική σειρά γερμανικής παραγωγής, το Βερολίνο της δεκαετίας του 1920 παρομοιάζεται με την αρχαία Βαβυλώνα. Με τις παλιές στρατιωτικές ελίτ να μην έχουν παραιτηθεί ακόμη, ένα φορτηγό τρένο από τη Σοβιετική Ένωση φτάνει προκαλώντας χάος και αναγκάζοντας όλα τα βλέμματα να στραφούν σ’ αυτό. Πρωταγωνιστούν οι Φόλκερ Μπρουχ και Λιβ Λίζα Φρις, ενώ επεισόδια της σειράς σκηνοθετεί ο Τομ Τίκβερ («Ένα ολόγραμμα για τον Βασιλιά»). Τις πρώτες δύο σεζόν θα τις παρακολουθήσετε με κομμένη την ανάσα!

Βαθμός δυσκολίας για να επιλύσετε τις υποθέσεις: 8/10 «Πρόγραμμα Blue Book»

Στα δέκα επεισόδια του «Προγράμματος Blue Book», ένας αξιωματικός της Αεροπορίας (Μάικλ Μαλάρκι) κι ένας επιστήμονας (Έινταν Γκίλεν) ερευνούν συνωμοσίες με UFO και εξωγήινους, στη σκιά του Ψυχρού Πολέμου. Ιστορικό δράμα και επιστημονική φαντασία συνδυάζονται για να αποδώσουν μια πραγματική σειρά ερευνών, που διεξήγαγε η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.

Βαθμός δυσκολίας για να επιλύσετε τις υποθέσεις: 4/10 «Θανάσιμος επισκέπτης»

Στην ταινία αμερικανικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Γκρέγκορι Χόμπλιτ, η ειδική πράκτορας Τζένιφερ Μαρς (Νταϊάν Λέιν) ακολουθεί τα ίχνη ενός ψυχικά διαταραγμένου άντρα, ο οποίος επιδεικνύει τους φόνους του μέσω της ηλεκτρονικής του σελίδας. Η μοίρα των θυμάτων του βρίσκεται στα χέρια του κοινού, αφού όσο περισσότεροι επισκέπτονται τη σελίδα, τόσο γρηγορότερα θανατώνονται τα θύματα.

Βαθμός δυσκολίας για να επιλύσετε τις υποθέσεις: 3/10

Και οι γρίφοι δεν τελειώνουν εδώ…

Το «Μυστικό της Λίμνης» με τη –βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα– Ελίζαμπεθ Μος, οι σειρές «Και μετά δεν έμεινε κανένας» και «Μάρτυρας κατηγορίας» που βασίζονται σε ιστορίες της Άγκαθα Κρίστι, η πεισματάρα «Dr. Foster» και ο Ρόουαν Άτκινσον σε ρόλο-έκπληξη ως «Επιθεωρητής Μεγκρέ» είναι ακόμη μερικά από τα μυστήρια που θα βρείτε στη νέα κατηγορία του ERTFLIX, το περιεχόμενο της οποίας ανανεώνεται συνεχώς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης