«Το Σαββατοκύριακο των Μυστικών» του Ντέιβ Φράνκο

Δύο ζευγάρια, θέλοντας να γιορτάσουν την επιτυχία της νέας τους εταιρείας, φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο σε ένα ειδυλλιακό εξοχικό σπίτι. Αυτό όμως που ξεκινάει ως μία ιδανική απόδραση για τους τέσσερις φίλους εξελίσσεται σε κάτι σκοτεινό, καθώς κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και η αίσθηση ότι μπορεί να μην είναι μόνοι, αρχίζει να τους διακατέχει και τους οδηγεί στα όρια της παράνοιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

The Rental

Σκηνοθεσία: Ντέιβ Φράνκο

Πρωταγωνιστούν: Νταν Στίβενς, Άλισον Μπρι, Σίλα Βαντ, Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Ηρωικά Χαμένοι» με τον Ρικάρντο Νταρίν

Μία συμμορία που προκύπτει από την οικονομική κρίση της Αργεντινής προσπαθεί να επανακτήσει αυτά που έχασε εν μία νυκτί, στην ταινία «Ηρωικά Χαμένοι» με πρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Νταρίν.

Αργεντινή, Δεκέμβριος 2001. Μια παρέα φίλων και γειτόνων επενδύει όλες τις αποταμιεύσεις της σε έναν αγροτικό συνεταιρισμό που θα τονώσει την οικονομία της μικρής τους πόλης. Μία μέρα μετά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, η οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της Αργεντινής καταρρέουν με αποτέλεσμα να χάσουν τα λεφτά τους.

Μόνο που σύντομα θα καταλάβουν πως τα χρήματα τους δεν έκαναν φτερά μόνο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ένας διευθυντής τραπέζης και ένας απατεώνας δικηγόρος έχουν βάλει το χεράκι τους, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση.

Έτσι η παρέα των φίλων και των γειτόνων καταστρώνουν μαεστρικά μία ληστεία για να πάρουν πίσω τα χρήματα που τους ανήκουν.

Heroic Losers

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Μπορένσταϊν.

Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Νταρίν, Λούι Μπραντόνι, Βερόνικα Λίνας, Γιερμάν Ροντρίγκες, Ντανιέλ Αραόθ, Τσίνο Νταρίν.

Δείτε το τρέιλερ:

 «Πες Το Δυνατά» του Γκουίντο Κιέζα

Μια ιταλική κωμωδία του Γκουίντο Κιέζα. Η 40χρονη Τζούλια βιώνει μία πυρετώδη καθημερινή ρουτίνα σε μία μεγάλη και αγχωτική πόλη. Καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει το νέο και εντελώς ανίκανο αφεντικό της, τον απένταρο και τζαμπατζή σύντροφό της μαζί με τον έφηβο γιο του και την αθεράπευτα ρομαντική καλύτερή της φίλη. Και μέσα σε όλα αυτά προσθέτουμε την αφόρητη ζυγαριά που δείχνει τα ίδια κιλά παρότι η ίδια βρίσκεται μονίμως σε δίαιτα! Στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού, η Τζούλια αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός ιδιαίτερου συμβούλου ζωής και προσπαθεί να βγάλει από μέσα της ό,τι τη βαραίνει. Μία πραγματική αποκάλυψη συντελείται, αμέσως μόλις αποχωρεί από το γραφείο του συμβούλου. Η ταπείνωση και ο θυμός που συγκρατούσε αρχίζουν να εκρήγνυνται με δύναμη και χωρίς κανένα έλεγχο.

Σκηνοθεσία: Γκουίντο Κιέζα

Πρωταγωνιστούν: Βαλεντίνα Λοντοβίνι, Νέρι Μαρκορέ, Λίμπερο Ντε Ριέντσο.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Η Μουσική της Ζούγκλας» του Μπρέντ Ντοζ

Τα ζώα της ζούγκλας πιστεύουν ότι ο ερχομός ενός μικρού εξωγήινου που μιλάει, είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να τους συμβεί. Θεωρούν επίσης ξεκαρδιστικό το γεγονός ότι ο ίδιος εξωγήινος έχει έρθει στη ζούγκλα με σκοπό να τους κυριεύσει.

Αυτό που θα ακολουθήσει είναι μία αξιαγάπητα αστεία και γλυκιά ιστορία γύρω από τη φιλία, την αποδοχή και την αισιοδοξία, όπου τελικά ανακαλύπτουμε ποιος κυριεύει ποιον.

Jungle Beat

Σκηνοθεσία: Μπρέντ Ντοζ

Με τις φωνές των: Σκουφής Γιώργος, Δελακούρα Έλενα, Θάνος Χρήστος, Ευαγγελάτος Ανδρέας, Λάγκος Κωνσταντίνος, Ζαπαντιώτης Βαγγέλης, Γεωργακάκου Νίκη, Στάικου Ιφιγένεια, Γεωργακάκου Νίκη, Ρεπάνης Κωνσταντίνος, Μήλιος Βασίλης.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Στον Καθρέφτη Είδα τον Δολοφόνο» με τους Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Ροκ Χάντσον σε επανέκδοση

Το 1953 στο παραλιακό χωριό Σεντ Μέρι Μιντ της Βρετανίας, γενέτειρα της Μις Μαρπλ, μια μεγάλη κινηματογραφική εταιρεία αποφασίζει να πραγματοποιήσει γυρίσματα μιας ταινίας με δημοφιλείς πρωταγωνιστές. Όμως, οι δύο πρωταγωνίστριες του καστ μισούνται θανάσιμα.

Η μία εξ αυτών, η Μαρίνα, λαμβάνει απειλητικά σημειώματα και κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ένας άντρας πίνοντας το ποτό του πέφτει νεκρός. Όλοι είναι σίγουροι ότι το δηλητηριασμένο ποτό προορίζονταν για τη Μαρίνα. Ένας ντέντεκτιβ καταφτάνει και ζητεί βοήθεια από την εξπέρ στις εξιχνιάσεις, Μις Μαρπλ.

The Mirror Crack’d

Σκηνοθεσία: Γκάι Χάμιλτον

Πρωταγωνιστούν:  Άντζελα Λάνσμπερι, Τζέραλντιν Τσάπλιν, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Ροκ Χάντσον, Τόνι Κέρτις,  Κιμ Νόβακ.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Οι Εραστές της Γέφυρας» με τους Ντενις Λαβάν, Ζιλιέτ Μπινός σε επανέκδοση

Επικό δράμα του 1991. Ο απελπισμένος έρωτας μιας ζωγράφου που κινδυνεύει να τυφλωθεί κι ενός νεαρού κλοσάρ, που βρίσκει καταφύγιο σε μια παλιά γέφυρα του Παρισιού.

Les Amants du Pont-Neuf

Σκηνοθεσία: Λεό Καράξ

Πρωταγωνιστούν: Ντενις Λαβάν, Ζιλιέτ Μπινός.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης