Οι νέες ταινίες που βγαίνουν σήμερα στους θερινούς κινηματογράφους  είναι δύο γαλλικές κωμωδίες, «Παιχνίδια Ζευγαριών» του Ολιβιέ Ασαγιάς και «Οι Αταίριαστοι» του Ludovic Colbeau-Justin.

Παιχνίδια Ζευγαριών του Ολιβιέ Ασαγιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 (“Doubles Vies”) Κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Ασαγιάς, με τους Γκιγιόμ Κανέ, Ζιλιέτ Μπινός, Βενσάν Μακέιν, Πασκάλ Γκρεγκορί κ.ά.

Ένας συγγραφέας δίνει το νέο του βιβλίο στον εκδότη του, αναμένοντας σχόλια. Το θέμα του βιβλίου είναι οι εξωσυζυγικές σχέσεις, μια εκ των οποίων αφορά τη σχέση ενός συγγραφέα με μια ηθοποιό, που τυχαίνει να είναι η γυναίκα του εκδότη… Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα με την εμφάνιση μιας φίλης του εκδότη, αλλά και από τις αλλαγές που συντελούνται στον εκδοτικό κόσμο, με τις νέες τεχνολογίες να ανατρέπουν τις ισορροπίες και διάφορες λογοτεχνικές αφηγήσεις να αντιγράφουν σε μεγάλο βαθμό την αληθινή ζωή των ηρώων.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Οι Αταίριαστοι» του Λουντοβίκ Κολμπό-Ζουστίν

 (“Le Lion”) Κωμωδία, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2020, σε σκηνοθεσία Λουντοβίκ Κολμπό-Ζουστίν, με τους Ντάνι Μπουν, Φιλίπ Κατρίν, Αν Σερά, Σόφι Βερμπέκ κα.

Ένας ασθενής σε ψυχιατρείο προσποιείται ότι είναι τρελός. Ένας ψυχίατρος θα αρχίσει να αμφιβάλλει για την ψυχική κατάσταση του ασθενούς και τον παρακολουθεί.

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης