Οι μαχητές των δρόμων Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφουν και κόβουν την ανάσα

Έπειτα από οκτώ ταινίες και σχεδόν 5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, το Fast & Furious παρουσιάζει το πρώτο του παιδί και οι Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ ξαναμπαίνουν στους ρόλους τους ως Λουκ Χόμπς και Ντέκαρτ Σο αντίστοιχα, στη νέα ταινία Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τότε που ο Χομπς (Τζόνσον), πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο (Στέιθαμ), πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού. Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον (Ίντρις Έλμπα) απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα, Βανέσα Κίρμπι, Έλεν Μίρεν.

Διάρκεια: 105 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Δράσης

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Μητρικό Ένστικτο» του Olivier Masset – Depasse

Στις Βρυξέλλες της δεκαετίας του ’60 η Αλίς και η Σελίν είναι δύο καλές φιλές και γειτόνισσες. Όταν όμως η δεύτερη χάσει τον γιο της σε οικιακό δυστύχημα, η σχέση τους παίρνει αναπάντεχη και άκρως επικίνδυνη τροπή.

Duelles

Θρίλερ 2018

 Διάρκεια: 97′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ολιβιέ Μασέ – Ντεπάς με τους: Αν Κεσέν, Βιρί Μπατένς, Μεντί Νεμπού.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Ντόλτσε Βίτα» – Η αριστουργηματική ταινία του Φελίνι με τους Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Ανίτα Έκμπεργκ σε επανέκδοση

Η πιο διάσημη ταινία του Φελίνι μας εισάγει στα ενδότερα της ιταλικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, με σκηνές ανθολογίας όπως εκείνη του νυκτερινού μπάνιου της Ανίτα Έκμπεργκ στη Φοντάνα ντι Τρέβι.

Στιγμές από τη ζωή ενός δημοσιογράφου και υπεύθυνου Τύπου κινηματογραφικής εταιρείας, ο οποίος αναλαμβάνει την ξενάγηση μιας διεθνούς σταρ, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε πάρτι της υψηλής κοινωνίας της Ρώμης.

La Dolce Vita

Σινεφίλ 1960

Διάρκεια: 174′

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Φεντερίκο Φελίνι με τους: Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Ανούκ Εμέ, Ανίτα Έκμπεργκ, Λεξ Μπάρκερ, Ιβόν Φουρνό, Αλέν Κινί, Μαγκαλί Νοέλ, Νάντια Γκρέι.

Δείτε το βίντεο:

 

«Η Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών» -Τα πρώτα και καλύτερα κινηματογραφικά ζόμπι σε επανέκδοση

Τα πρώτα και καλύτερα κινηματογραφικά ζόμπι. Οι νεκροί ανασταίνονται και επιτίθενται στους ζωντανούς. Μία νεαρή μαζί με άλλους επιζώντες ταμπουρώνονται σε ένα απομακρυσμένο σπίτι για να γλιτώσουν τη μανία των σαρκοφάγων νεκροζώντανων.

Night of the Living Dead
 
Τρόμου 1968

Διάρκεια: 96′

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζορτζ Α.Ρομέρο με τους: Ντουέιν Τζόουνς, Τζούντιθ Ο’Ντι, Καρλ Χάρντμαν.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2016 για τις ζωές των αγαπημένων μας κατοικιδίων και τί κάνουν όταν εμείς πηγαίνουμε καθημερινά στις δουλειές ή στο σχολείο μας! Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Illumination Κρις Μελεντάντρι και η μόνιμη συνεργάτης του Τζάνετ Χέλι δημιούργησαν το sequel της αγαπημένης μας κωμωδίας κινουμένων σχεδίων!

 [Η ταινία προβάλλεται μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.]

The Secret Life of Pets 2

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό

Ηθοποιοί (φωνές):

Διάρκεια: 86 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Κλεμμένα Φιλιά» του  Φρανσουά Τριφό σε επανέκδοση

Ο Αντουάν Ντουανέλ απολύεται από τον στρατό, δοκιμάζει την τύχη του ως νυχτερινός θυρωρός, προσλαμβάνεται σε γραφείο ντετέκτιβ και ταλαντεύεται συναισθηματικά ανάμεσα στη νεαρή Κριστίν και την ώριμη κ. Ταμπάρ.

 Baisers Voles

Κομεντί 1968

Διάρκεια: 91′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Τριφό με τους: Ζαν-Πιέρ Λεό, Κλοντ Ζαντ, Ντελφίν Σεϊρίνγκ.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Οκτώβρης» του Σεργκέι Αϊζενστάιν σε επανέκδοση

Ο Σεργκέι Αϊζενστάιν και η σοβιετική επανάσταση. Τα πολιτικά επεισόδια που οδήγησαν στην Οκτωβριανή Επανάσταση, από την πτώση των Ρομανόφ τον Φεβρουάριο του 1917 μέχρι την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων από τους μπολσεβίκους τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

 
Oktyabr

Σινεφίλ 1927
Διάρκεια: 95′
Σοβιετική ταινία, σκηνοθεσία Σεργκέι Αϊζενστάιν με τους: Μπόρις Λιβάνοφ, Νικολάι Ποπόφ.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης