«…για Πάντα» με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού

H ταινία «…για Πάντα» με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού είναι ένα ρομαντικό δράμα  σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Πέτρος είναι ένας επιτυχημένος σεφ με άστατη αισθηματική ζωή και η Ζωή μια ρομαντική κοπέλα που ράβει παιδικά κουστούμια. Ξεκινούν μια ερωτική σχέση όλο πάθος, αλλά η άρνηση του πρώτου να δεσμευτεί μοιάζει με αξεπέραστο εμπόδιο.

Δραματική 2019

Διάρκεια: 111′

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιάννης Παπαδάκος με τους: Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού, Όλγα Δαμάνη.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Jumanji: Η Επόμενη Πίστα» του Τζέικ Κάσνταν με τον Ντουέιν Τζόνζον

Οι τέσσερις έφηβοι που επιβίωσαν από τις δοκιμασίες της προηγούμενης ταινίας επιστρέφουν σπίτι τους για τα Χριστούγεννα. Είναι πια φοιτητές και προσπαθούν να περάσουν στην επόμενη φάση της ζωής τους. Όταν ο Σπένσερ επιστρέφει στο παιχνίδι, η Μάρτα, o Φριντ και η Μπέθανι πρέπει να ανασυνταχθούν και να ξαναμπούν στον κόσμο του Jumanji για να τον σώσουν με κάθε κόστος. Το παιχνίδι όμως έχει πια χαλάσει. Ό,τι ήξεραν για το Jumanji δεν ισχύει πια, καθώς ανακαλύπτουν καινούριες περιοχές πέρα από τη ζούγκλα. Είναι αχανές, πιο επικίνδυνο και γεμάτο παγίδες και ο μόνος τρόπος να βγουν ζωντανοί είναι να στηριχτούν στις δυνάμεις τους, για να επιβιώσουν από τις αλλαγές του παιχνιδιού και να σώσουν τον Σπένσερ. Η παλιοπαρέα του «Jumanji» μεγάλωσε και ανεβάζει τη δράση σε άλλα… επίπεδα.

Jumanji: The Next Level

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνζον, Τζακ Μπλακ, Κέβιν Χαρτ

Η ταινία θα προβάλλεται από τις 2 Ιανουαρίου μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και με ελληνικούς υπότιτλους.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Ο Νέος Παρθενώνας» του Θανάση Σκρουμπέλου

Ντοκιμαντέρ του 1975 για τους χώρους εκτοπισμού των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Μια από τις πιο μελανές σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας αποτύπωσε πριν από 45 χρόνια στο ντοκιμαντέρ της η «Ομάδα των 4», η οποία αποτελούταν από τους Κώστα Χρονόπουλο, Γιώργο Χρυσοβιτσάνο, Σπύρο Ζάχο και Θανάση Σκρουμπέλο. Η ταινία καταγράφει μαρτυρίες και γεγονότα από τους χώρους εκτοπισμού και φυλάκισης, όπως στη Γυάρο και τη Μακρόνησο, όπου βρέθηκαν χιλιάδες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης πολλοί εκ των οποίων βασανίστηκαν και έζησαν υπό απάνθρωπες συνθήκες. Το ντοκιμαντέρ αποτελεί πολύτιμο ιστορικό ντοκουμέντο για έναν ακόμα λόγο, καθώς συνιστά την πρώτη φορά που κινηματογραφιστές επιστρέφουν στη Μακρόνησο μετά το κλείσιμό της το 1961.

Ντοκιμαντέρ 1975

Διάρκεια: 110′

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Θανάσης Σκρουμπέλος, Κώστας Χρονόπουλος, Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Σπύρος Ζάχος.

«Κατηγορώ…!» – Η νέα ταινία του Ρομάν Πολάνσκι

Το 1894, ο Γάλλος λοχαγός Άλφρεντ Ντρέιφους κατηγορείται άδικα για προδοσία και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη στο Νησί του Διαβόλου. Ο Ρόμαν Πολάνσκι («Το Μωρό της Ρόζμαρι», «Chinatown», «Ο Πιανίστας») με τη νέα του ταινία μας παραθέτει μια άλλη οπτική της Υπόθεσης Ντρέιφους, καθώς αφηγείται την ιστορία από την πλευρά του άνδρα που βοήθησε στη σύλληψη του λοχαγού, πριν ανακαλύψει την αλήθεια.

Η ταινία κέρδισε τον Αργυρό Λέοντα και το βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

«J’ Accuse»

Δραματική ιστορική ταινία, γαλλικής και ιταλικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Ρομάν Πολάνσκι, με τους Ζαν Ντιζαρντέν, Λουί Γκαρέλ, Εμανουέλ Σενιέ, Ματιέ Αμαρλίκ.

Διάρκεια: 132 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης