Κρίση Πανικού

Έξι ιστορίες συνηθισμένων ανθρώπων που βρίσκονται ξαφνικά σε ακραίες καταστάσεις και οι οποίες τους προκαλούν μια κρίση πανικού. Τα γεγονότα σε μορφή χιονοστιβάδας διαδέχονται το ένα το άλλο και γίνονται όλο και πιο ακραία, την ώρα που οι ήρωες προσπαθούν να διατηρήσουν την υπομονή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια γυναίκα συναντά τυχαία δύο πρώην της, ένα ζευγάρι διαλέγει λάθος θέσεις σε ένα αεροπλάνο, μια πορνοστάρ κινδυνεύει να αποκαλύψει το μυστικό της, μια νύφη γεννάει στον γάμο της, ένας έφηβος μαστουρώνει για πρώτη φορά, ένας νεαρός ικετεύει την παράξενη μητέρα του να σώσει τους κόπους ολόκληρης της ζωής του.

Atak Paniki / Panic Attack

Δραματική κομεντί 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάρκεια: 100′

Πολωνική ταινία, σκηνοθεσία Πάβελ Μασλόνα με τους: Γιούλια Βισίνσκα, Άρτουρ Ζμιζέφσκι, Μαγκνταλένα Ποπλάφσκα.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Διαφυγή» – Ένα συναρπαστικό θρίλερ τρόμου του Αλεξάντερ Αζά

Όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά τη Φλόριντα, η Χέιλι (Κάγια Σκοντελάριο) αγνοεί τις εντολές εκκένωσης για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της (Μπάρι Πέπερ). Αφού τον εντοπίσει σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του πατρικού της, οι δυο τους θα παγιδευτούν από τα ορμητικά νερά που πλημμυρίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι. Καθώς ο χρόνος που τους απομένει για να ξεφύγουν από την ισχυρή καταιγίδα εξαντλείται, η Χέιλι και ο πατέρας της ανακαλύπτουν ότι η ανερχόμενη στάθμη των υδάτων είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβούνται. Από τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Αζά (Αίμα στους Λόφους) και τους παραγωγούς Κρεγκ Φλόρες (300), Σαμ Ράιμι (Μην Ανασαίνεις, Το Πρόσωπο του Κακού) και Αλεξάντερ Αζά, έρχεται η «Διαφυγή», ένα συναρπαστικό θρίλερ τρόμου που θα καθηλώσει.

Crawl

Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Αζά

Ηθοποιοί: Κάγια Σκοντελάριο, Μπάρι Πέπερ

Διάρκεια: 87 λεπτά

Είδος ταινίας: Τρόμου

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Ad Astra» με τον Μπραντ Πιτ

Ο αστροναύτης Ρόι ΜακΜπράιντ (Μπραντ Πιτ) ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη. Το ταξίδι του θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση μας στο σύμπαν.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι

Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Ντίντι Γκάρντνερ, Τζέρεμι Κλάινερ, Τζέιμς Γκρέι, Άντονι Καταγάς, Ροντρίγκο Τεϊξέιρα, Άρνον Μίλτσαν.

Διάρκεια: 124 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Η Καρδερίνα» – To πιο πολυσυζητημένο βιβλίο των τελευταίων ετών έγινε ταινία με τη Νικόλ Κίντμαν

Από τη Warner Bros. Pictures και τα Amazon Studios, η Καρδερίνα είναι η κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου παγκοσμίου φήμης μυθιστορήματος της Ντόνα Ταρτ, που το 2014 κέρδισε το βραβείο Pulitzer και το Andrew Carnegie Medal of Excellence, στην κατηγορία Μυθοπλασία.

Ο Θεόδωρος «Θίο» Ντέκερ ήταν 13 ετών όταν η μητέρα του σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Η τραγωδία αυτή αλλάζει την πορεία της ζωής του, γεμίζοντάς τον θλίψη και ενοχή αλλά και δημιουργώντας του την ανάγκη να αναγεννηθεί, να λυτρωθεί, να αγαπήσει.

Παλεύοντας με όλα αυτά, κρατά μέσα του, ως θραύσμα ελπίδας από εκείνη τη μέρα, ένα μικρό κομμάτι από έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται μία καρδερίνα σε ένα κλουβί.

 The Goldfinch

Σκηνοθεσία: Τζον Κρόουλι

Ηθοποιοί: Άνσελ Έλγκορτ, Νικόλ Κίντμαν, Όακς Φέγκλεϊ, Άνιουριν Μπάρναρντ, Φιν Γουόλφχαρντ, Σάρα Πόλσον, Λουκ Γουίλσον, Τζέφρι Ράιτ, Άσλεϊ Κάμινγκς, Γουίλα Φιτζέραλντ, Αιμέ Λόρενς, Ντένις Ο’ Χέιρ, Μπόιντ Γκέινς, Πίτερ Τζάκσον, Λουκ Κλέιντακ, Ρόμπερτ Τζόι, Ράιαν Φουστ.

Διάρκεια: 149 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

 Δείτε το τρέιλερ:

 

«Τελευταίο Μάθημα» του Σεμπαστιέν Μαρνιέ

Ένα γαλλικό σχολείο με μερικά άκρως επικίνδυνα μυστικά. Ένας άντρας αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τον δάσκαλο που αυτοκτόνησε μπροστά στους μαθητές του. Αμέσως διαπιστώνει πως μεταξύ τους υπάρχει διάχυτη βία, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζεται με υπεροψία, μια συμπεριφορά που τον οδηγεί να εξακριβώσει τι προκαλεί αυτήν την αντίδραση.

L’Heure de la Sortie / School’s Out

Δραματική 2018

Διάρκεια: 104′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Σεμπαστιέν Μαρνιέ με τους: Λοράν Λαφίτ, Εμανουέλ Μπερκό, Λουανά Μπατζραμί.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Ο Φιλοξενούμενος» – Μια ταινία ενηλικίωσης του Ντούτσιο Κιαρίνι

Ένας καθηγητής λογοτεχνίας βλέπει την τακτοποιημένη και ασφαλή καθημερινότητά του να αλλάζει άρδην, όταν έπειτα από ένα σεξουαλικό ατύχημα με τη σύντροφό του, εκείνη πρέπει να πάρει το χάπι της επόμενης μέρας. Το συμβάν τους οδηγεί στο χωρισμό και ο συντετριμμένος πρωταγωνιστής προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να στήσει από την αρχή τη ζωή του.

L’ Ospite

Δραματική κομεντί 2018

Διάρκεια: 94′

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Ντούτσιο Κιαρίνι με τους: Σίλβια Ντ’Αμίκο, Ντανιέλε Παρίζι, Άνα Μπελάτο.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Το Τραγούδι των Σκορπιών» – Ένα παραμυθένιο δράμα με την Γκολσιφτέ Φαραχανί

Μια νεαρή γυναίκα μαθαίνει την αρχαία τέχνη του θεραπευτή από τη γιαγιά της, η οποία τη διδάσκει πώς να σώζει κάποιον από τσίμπημα σκορπιού τραγουδώντας. Στην έρημο ένας έμπορος ακούει το τραγούδι της γυναίκας και την ερωτεύεται παράφορα. Εκείνη όμως θα δηλητηριαστεί εξαιτίας μιας προδοσίας, η οποία την κινητοποιεί να ξεκινήσει ένα ταξίδι εκδίκησης.

The Song of Scorpions

Δραματική 2017

 Διάρκεια: 119′

Ελβετογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ανούπ Σινγκ με τους: Γκολσιφτέ Φαραχανί, Ιρφάν Καν, Βαχίντα Ρεχμάν.
.
Δείτε το τρέιλερ:

 

«Οι Δεσποινίδες του Ροσφόρ» – Ένα μιούζικαλ του Ζακ Ντεμί με την Κατρίν Ντενέβ

Δύο αδελφές εγκαταλείπουν τη μικρή επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσαν θέλοντας να ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα. Προσλαμβάνονται ως τραγουδίστριες και τότε η μία ερωτεύεται έναν Αμερικάνο μουσικό, ενώ η άλλη αναζητά τον ιδανικό σύντροφο.

Les Demoiselles de Rochefort

Μουσική 1967

Διάρκεια: 120′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζακ Ντεμί με τους: Κατρίν Ντενέβ, Φρανσουάζ Ντορλεάκ, Τζορτζ Τσακίρης.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης