John Wick: Chapter 3 – Ο ασταμάτητος John Wick επιστρέφει πιο εκδικητικός από ποτέ!

Επικηρυγμένος με 14 εκατ. δολάρια, ο Τζον Γουίκ γίνεται κινούμενος στόχος. Πρώτα του σκότωσαν το σκύλο, έπειτα του χάλασαν το αμάξι: τι άλλο μπορεί να συμβεί στον μπαρουτοκαπνισμένο εκτελεστή που, όσο κι αν το θέλει, να ησυχάσει δεν μπορεί; Ένας από τους πιο απρόσμενα πετυχημένους αντιήρωες των τελευταίων ετών, ο επαγγελματίας δολοφόνος που προσπαθεί να συνταξιοδοτηθεί αλλά το σύστημα δεν τον αφήνει, επανέρχεται για το τρίτο κεφάλαιο της ματωμένης του επέλασης από τις παγκόσμιες κινηματογραφικές οθόνες, προσπαθώντας πλέον να αποδράσει από τη Νέα Υόρκη, έχοντας ένα αμύθητο συμβόλαιο εκτέλεσης να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του κι όλους τους συναδέλφους του να τρέχουν για να εξαργυρώσουν. Ο ασταμάτητος John Wick επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου και γεμάτου αδρεναλίνη franchise, πιο εκδικητικός από ποτέ και η νέα επιστροφή του Κιάνου Ριβς στον μεγαλύτερο ρόλο του από την εποχή του «Μάτριξ» αναμένεται επική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι

Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Χάλι Μπέρι, Λώρενς Φίσμπερν, Μαρκ Ντακάσκος, Λανς Ρέντικ, Σαΐντ Ταγκμάουι, Τζερόμ Φλιν, Τζέισον Μαντζούκας, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Αντζέλικα Χιούστον, Ίαν ΜακΣέιν.

Διάρκεια: 94 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Δράσης

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Μια Αγάπη Ανέφικτη» – Ένα δράμα εποχής με τη Βιρζινί Εφιρά

Γαλλικό δράμα εποχής με τη Βιρζινί Εφιρά. Στα τέλη των ‘50s, μια απλή υπάλληλος γραφείου γνωρίζει ένα λαμπρό νέο αριστοκρατικής οικογένειας. Από τον σύντομο, αλλά παθιασμένο τους έρωτα αποκτούν μια κόρη, εκείνος όμως αρνείται τον γάμο λόγω τις ταξικής διαφοράς τους. Τότε η νέα μητέρα αναγκάζεται να μεγαλώσει μόνη την κόρη της, και αποφασίζει να αρχίσει τον αγώνα για την επίσημη αναγνώριση της κόρης της.

Un Amour Impossible

Δραματική 2018

Διάρκεια: 135′

Γαλλικοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Κατρίν Κορσινί με τους: Βιρζινί Εφιρά, Νιλς Σνάιντερ, Τζένι Μπεθ.

Δείτε το τρέιλερ:

«Μία Απίθανη Σχέση» με τους Σαρλίζ Θερόν, Σεθ Ρόγκεν

Εκείνος, συγγραφέας σκληρών πολιτικών λόγων με ταλέντο στους μπελάδες. Εκείνη, κορυφαία διπλωμάτης με ταλέντο σε… όλα. Όταν ο Φρεντ Φλάρσκι (Σεθ Ρόγκεν) ξανασυναντά τον πρώτο του έρωτα που τυχαίνει να είναι επίσης Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, τη Σάρλοτ Φιλντ (Σαρλίζ Θερόν), τη γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τις αναμνήσεις του από τον νεανικό της ιδεαλισμό. Καθώς εκείνη είναι έτοιμη να βάλει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, προσλαμβάνει τον Φρεντ για να δώσει ζωντάνια στους προεκλογικούς της λόγους και η παράφορη χημεία τους οδηγεί σε ένα παράνομο, αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο δίνοντας νέο νόημα στην έννοια «διεθνείς σχέσεις». Η απερίσκεπτη ανεμελιά του Φρεντ όμως θα μπορούσε να καταστρέψει την καμπάνια πριν καν ξεκινήσει…

Long Shot

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λεβίν

Ηθοποιοί: Σαρλίζ Θερόν, Σεθ Ρόγκεν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Άντι Σέρκις.

Διάρκεια: 125 λεπτά

Είδος ταινίας: Κομεντί

Δείτε το τρέιλερ:

«Μπέργκμαν: Ένας Αιώνας» – Μια κοντινή ματιά στη ζωή και το έργο του σπουδαίου σκηνοθέτη

Συζητώντας με συνεργάτες και παιδιά του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν αλλά και κινηματογραφιστές της νέας γενιάς, η Γερμανίδα σκηνοθέτις Μαργκαρέτε φον Τρότα («Η Χαμένη Τιμή της Καταρίνα Μπλουμ») ερευνά τη ζωή και το έργο του Σουηδού διάσημου δημιουργού.

Ντοκιμαντέρ 2018

Διάρκεια: 99′

Γερμανογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μαργκαρέτε Φον Τρότα.

Σκηνοθεσία: Μαργκαρέτε φον Τρότα
Σενάριο: Μαργκαρέτε φον Τρότα, Φέλιξ Μέλερ Μοντάζ: Μπετίνα Μπέλερ

Δείτε το τρέιλερ:

«Sugar Town: Για Μια Χούφτα Ψήφους»

Ο βραβευμένος δημιουργός Κίμων Τσακίρης ολοκληρώνει μια τριλογία ντοκιμαντέρ με φόντο τη Ζαχάρω και πρωταγωνίστρια την τοπική κοινωνία, ως καθρέφτη ολόκληρης της σύγχρονης Ελλάδας.

Το Sugar Town: Για Μια Χούφτα Ψήφους είναι ένα ντοκιμαντέρ για τη σχέση των πολιτών με τους πολιτικούς στην Ελλάδα, που καταγράφει με αντικειμενικότητα την εκλογική διαδικασία στην ελληνική επαρχία, παρουσιάζοντας τη μικρογραφία μιας χώρας που αναζητά σωτήρες για να εξελιχθεί.

Ο έκπτωτος Δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος καταφέρνει μια εβδομάδα πριν τις εκλογές να του επιτραπεί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το ανώτατο αξίωμα της πόλης. Αποφασισμένος να νικήσει οριστικά τους αντιπάλους του και «να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην περιοχή» επιστρατεύει όλα τα όπλα που τον κρατούν 12 χρόνια απόλυτο άρχοντα της περιοχής.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 16 Μαΐου από τη Feelgood.

Ντοκιμαντέρ

Διάρκεια: 73′

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Κίμωνας Τσακίρης

Δείτε το τρέιλερ:

Αλεξάντερ Νιέφσκι

Το αριστουργηματικό ιστορικό έπος του Σεργκέι Αϊζενστάιν. Οι αγώνες του πρίγκιπα Νιέφσκι εναντίον των Τευτόνων επιδρομών στη Ρωσία του 13ου αιώνα. Πάνω σε μουσική του Προκόφιεφ ένα αριστούργημα του σοσιαλιστικού ρεαλισμού και λαμπρό παράδειγμα αρμονικής ζεύξης εικόνας και μουσικής.

Σκηνοθεσία: Σέργκεϊ Μ. Εϊζένστεϊν, Ντμίτρι Βασιλιέβ

Σενάριο: Σέργκεϊ Μ. Εϊζένστεϊν, Πιότρ Παβλένκο

Παίζουν: Νικολάϊ Τσερκάσοβ, Ιβάν Λαγκούτιν, Αντρέι Αμπρίκοσοβ, Λεβ Φένιν, Βλαντίμιρ Γέρσχοφ, Βάρβαρα Μασαλιτίνοβα, Νικολάϊ Οκχλόπκοβ, Σέργκεϊ Μπλίνικοβ, Νικολάϊ Άρσκι, Βασίλι Νόβικοβ, Νάουμ Ρόγκοζιν, Ντιμίτρι Όρλοβ.

Διάρκεια: 112′

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης