Ο μεγάλος φιλικός γίγαντας

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ μεταφέρει στο σινεμά την ομώνυμη πολυαγαπημένη ιστορία του Ρόαλντ Νταλ, του μεγάλου παραμυθά που έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα βιβλίων («Ματίλντα», «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας»), μαγεύοντας εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηρωίδα της ιστορίας είναι ένα μικρό κορίτσι που συναντά έναν μυστηριώδη Γίγαντα και μαθαίνει για τα θαύματα και τους κινδύνους της Χώρας του. Μαζί, θα τα βάλουν με τους πανίσχυρους Γίγαντες για να σώσουν τη Μεγάλη Βρετανία και θα ανακαλύψουν την αξία της φιλίας.

Τhe big friendly giant

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηθοποιοί: Ρεμπέκα Χολ, Πενέλοπι Ουίλτον, Μαρκ Ράιλανς, Ρούμπι Μπάρνχιλ

Δείτε το τρέιλερ:

Το Παιχνίδι του Χρήματος

O Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται τον Λι Γκέιτς, έναν οικονομικό αναλυτή-τηλεοπτική περσόνα, η άκρως δημοφιλής εκπομπή του οποίου τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους γκουρού της Wall Street. Μετά τη λυσσαλέα προώθηση μιας μετοχής φούσκας, ένας οργισμένος επενδυτής εισβάλλει στο στούντιο και σε απευθείας μετάδοση κρατάει όμηρους τον αναλυτή και την Πάτι Φεν, παραγωγό της εκπομπής του. Καθώς ξεδιπλώνονται οι πτυχές μια τεράστιας οικονομικής απάτης, ο Γκέιτς και η Φεν προσπαθούν παράλληλα να βρουν τρόπο να παραμείνουν ζωντανοί.

«Money Monster»

Σκηνοθεσία:Τζόντι Φόστερ

Ηθοποιοί: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζακ Ο’Κόνελ

Διάρκεια: 134 λεπτά

Δραματική – Θρίλερ

Δείτε το τρέιλερ:

Δύο Σεφ για μια Γυναίκα

Γαλλική κομεντί, γεμάτη ερωτικές παρεξηγήσεις και καλό φαγητό στο κοσμοπολίτικο τοπίο της Μασσαλίας.

O Φρανσουά ζει ευτυχισμένος με τη γυναίκα του, Σαρλότ στη γαλλική επαρχία. Είναι σεφ και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώτου του αστεριού Michelin. Καθημερινά εργάζεται με πάθος στο εστιατόριο που ανήκει στην Σαρλότ , κληρονομία από τον προηγούμενο σύζυγό της που χάθηκε στο τσουνάμι της Ταϊλάνδης το 2004. Μέχρι που μια μέρα ο χαμένος σύζυγος επιστρέφει!

(French Cuisine – Pension Compléte).

Σκηνοθεσία: Φλορέν Σιρί

Με τους: Ζεράρ Λανβέν, Φρανκ Ντιμπόσκ, Πασκάλ Αμπριγιο, Όντρεϊ Ντάνα

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Νονός

Ο Νονός (The Godfather), το κλασικό αριστούργημα του Φράνσις Φορντ Κόπολα σε ψηφιακή επανέκδοση 4K

Το πρώτο μέρος της μυθικής γκανγκστερικής saga του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Ο Βίτο Κορλεόνε είναι η κεφαλή μιας μαφιόζικης οικογένειας, γνωστός ως «ο νονός». Ένας πολύ ισχυρός άνθρωπος με ισχυρές γνωριμίες, σκληρός και συχνά αδίστακτος, που προκαλεί φόβο και δέος στον περίγυρό του. Παρακολουθούμε την δομή της μαφιόζικης οικογένειας και το πέρασμα της δύναμης από πατέρα σε γιο, στα χρόνια της γκανγκστερικής Αμερικής.

Σκηνοθεσία: Φράνσις Φορντ Κόπολα

Με τους: Μάρλο Μπράντο Αλ Πατσίνο Ντάιαν Κίτον Τζέιμς Κάαν Τζον Καζάλ Ρόμπερτ Ντυβάλ Τζιάννι Ρούσσο

Τάλια Σάιρ

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης