Ράτσετ και Κλανκ

Όταν ο ραδιούργος Πρόεδρος Ντρεκ απειλεί να καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλαξία, ένας θαρραλέος Λόμπαξ και ένα μικροσκοπικό ρομπότ είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ράτσετ είναι ο τελευταίος του είδους του – ένας αθώος «Λόμπαξ» που μεγάλωσε μόνος του χωρίς οικογένεια. Ο Κλανκ είναι ένα μικροσκοπικό, αλλά πανέξυπνο ρομπότ.

Όταν οι δυο φίλοι θα ανακαλύψουν ένα επικίνδυνο όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ρέιντζερς του Γαλαξία για να σώσουν τον κόσμο. Στην πορεία θα μάθουν τι σημαίνει ηρωισμός, φιλία αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας.

Rachet και Clank

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Animation 2016 Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κέβιν Μανρό

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα

Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ. Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισσα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.

The Huntsman: Winter’s War

Περιπέτεια 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σέντρικ Νίκολας – Τρόγιαν με τους: Κρις Χέμσγουορθ, Σαρλίζ Θερόν, Έμιλι Μπλαντ, Τζέσικα Τσάστεϊν

Δείτε το τρέιλερ:

Έρχονται από την Κυριακή του Πάσχα 1/5

Μια Θάλασσα από Δέντρα

Ο Αμερικανός Άρθουρ Μπρέναν ταξιδεύει μέχρι την άλλη μεριά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του ιαπωνικού όρους Φούτζι, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνεις. Περιπλανώμενος, συναντά τον Ιάπωνα Τακούμι, ο οποίος δεν επιθυμεί πια να αυτοκτονήσει, αλλά έχει χάσει το δρόμο του.
Μη μπορώντας να τον αφήσει πίσω, ο Άρθουρ επενδύει όση ενέργεια τού έχει απομείνει για να σώσει τον Τακούμι. Η μάχη τους να επιβιώσουν και να αποδράσουν από το δάσος θα φέρει πίσω επώδυνες αναμνήσεις της πεθαμένης του γυναίκας, αλλά ο Άρθουρ θα συνειδητοποιήσει ότι η δοκιμασία αυτή δεν είναι παρά ένα δώρο που θα αλλάξει τα πάντα.

The Sea of Trees

Δραματική αμερικανική ταινία, 2015 σκηνοθεσία Γκας Βαν Σαντ με τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Κεν Γουατανάμπε, Ναόμι Γουότς

Δείτε το τρέιλερ:

Το Τελευταίο μας Τανγκό

Η ζωή και ο έρωτας των διάσημων Αργεντίνων χορευτών του τάνγκο Χουάν Κάρλος Κόπες (83 ) και Μαρία Νιέβες Ρέγκο (80 ), οι οποίοι χόρεψαν μαζί για περίπου πενήντα χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια αγάπησαν και μίσησαν ο ένας τον άλλον και πέρασαν πολλούς επίπονους χωρισμούς αλλά πάντα στο τέλος γύριζαν πίσω ο ένας στον άλλον. Τελικά αυτός την άφησε για μια γυναίκα 20 χρόνια νεότερη του, με την οποία και έκαναν μαζί δύο παιδιά. Τώρα, στη δύση της ζωής τους, ο Juan και η Maria θέλουν να μοιραστούν την ιστορία της αγάπης και του μίσους τους. Στην ταινία, οι δυο τους λένε την ιστορία τους σε μια ομάδα νέων χορευτών και χορογράφων τάνγκο από το Μπούενος Άϊρες, οι οποίοι και μεταμορφώνουν τις πιο όμορφες, συγκινητικές και δραματικές στιγμές του ζευγαριού σε εκπληκτικές τανγκο-χορογραφίες.

Un Tango Mas / Our Last Tango

Μουσική 2015

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Γκέρμαν Κραλ με τους: Μαρία Νιέβες Ρέγο, Χουάν Κάρλος Κόπες

Δείτε το τρέιλερ:

Η Γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, τέσσερις, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, οικογένειες έχουν μια ευκαιρία για επανασύνδεση, αντιμετωπίζοντας κάθε είδους απρόοπτο στην προσπάθειά τους να γιορτάσουν την μέρα αυτή με τον τρόπο που της ταιριάζει.

Mother’s Day

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάρι Μάρσαλ με τους: Τζένιφερ Άνιστον, Τζέισον Σουντέικις, Τζούλια Ρόμπερτς, Κέιτ Χάντσον

Δείτε το τρέιλερ:

Ανάσταση

Ο Πόντιος Πιλάτος αναθέτει στον Ρωμαίο χιλίαρχο Κλάβιο να βρει το σώμα του Ιησού, το οποίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον τάφο του. Πεπεισμένος ότι το έχουν κλέψει οι οπαδοί του αποκαλούμενου Θεανθρώπου, ο Κλάβιος έρχεται σε επαφή με τους πιστούς του, αρχίζοντας να αμφιβάλλει όλο και περισσότερο για τα δικά του πιστεύω.

Risen

Περιπέτεια 2016 Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κέβιν Ρέινολντς με τους: Τζόζεφ Φάινς, Πίτερ Φερθ, Τομ Φέλτον

Δείτε το τρέιλερ:

Πάμε για Επανάσταση;

Συνεχίζοντας το ταξίδι τους στο χρόνο, ο Γκοντφρουά ντε Μονμιράιγ και ο πιστός υπηρέτης του Ζακούιγ ξεβράζονται στη Γαλλική Επανάσταση και συγκεκριμένα στη φοβερά επικίνδυνη περίοδο της Μεγάλης Τρομοκρατίας. Κατά τη διάρκειά της, οι απόγονοι του Ζακούιγ, φανατικοί επαναστάτες, καταλαμβάνουν το κάστρο και όλα τα περιουσιακά στοιχεία των απογόνων του Γκοντφρουά, αλαζόνων αριστοκρατών που τρέπονται σε φυγή.

Les Visiteurs: La Révolution

Γαλλική Κωμωδία 2016 σκηνοθεσία Ζαν-Μαρί Πουαρέ με τους: Ζαν Ρενό, Κριστιάν Κλαβιέ, Καρίν Βιάρ, Σιλβί Τεστίντ

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης