Με την παγκόσμια πρεμιέρα του «Rocketman» συνεχίστηκε η τρίτη μέρα του φεστιβάλ των Καννών, με πολλές διασημότητες να περπατούν στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ.

Ο 72χρονος τραγουδιστής ταξίδεψε στις Κάννες για να παραστεί στην ειδική προβολή της βιογραφικής ταινίας «Rocketman» που αναφέρεται στη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη σκηνοθεσία της ταινίας  υπογράφει ο Ντέξτερ Φλέτσερ ενώ τον νεαρό Έλτον Τζον υποδύεται ο Τάρον Έτζερτον.

Όπως είπε ο Έτζερτον ηθοποιός, η ταινία δεν είναι μια πιστή βιογραφία, αλλά ένα «μιούζικαλ φαντασίας που ταξιδεύει τους θεατές στην άγρια εποχή των ’70s».

Ο Έλτον Τζον έφθασε με την ομάδα της ταινίας, ανάμεσά τους ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις, συμπαραγωγός της ταινίας μεγάλου μήκους και ο σκηνοθέτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς ο ‘Ελτον Τζον μετακινείται με δυσκολία, οι διοργανωτές προνόησαν και δεν τον άφησαν να ανεβεί τα 24 σκαλιά που οδηγούν στην είσοδο της αίθουσας του Grand Theatre Lumiere.

Ο καλλιτέχνης έφθασε στην είσοδο περνώντας από μια διπλανή πόρτα. Ψηλά στα σκαλιά, χαιρετούσε όλο χαμόγελα τους θαυμαστές του, ενώ άστραφταν τα φλας των φωτογράφων.

Το μαύρο σακάκι του ήταν ξεχωριστό. Στην πλάτη, σχηματιζόταν με στρας η λέξη «Rocketman» και το πέτο στόλιζε ένα μεγάλος κόκκινος κεντημένος πύραυλος, ενώ φορούσε γυαλιά σε σχήμα καρδιάς.

Δείτε το βίντεο:

 

Διάσημες  ηθοποιοί και μοντέλα εντυπωσίασαν στην Κρουαζέτ

Oι αφίξεις για την πρεμιέρα και οι σταρ που τίμησαν τον Έλτον Τζον και τον σκηνoθέτη του Rocketman  έκλεψαν την παράσταση.

Πριγιάνκα Τσόπρα, Τζούλιαν Μουρ, Εύα Λονγκόρια, καθώς και τα διάσημα μοντέλα Μπέλα Χαντίντ, Ιζαμπέλ Γκουλάρ και Σάρα Σαμπάιο ήταν οι παρουσίες που ξεχώρισαν εχθές στην Κρουαζέτ.

Μπέλα Χαντίντ

H Μπέλα Χαντίντ τράβηξε τα φλας των φωτογράφων με μία εντυπωσιακή παλ ροζ τούλινη τουαλέτα του Dior, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα.

Η Σάρα Σαμπάιο και η Ιζαμπέλ Γκουλάρ επέλεξαν κι εκείνες με τη σειρά τους ανοιχτόχρωμη αμφίεση, προσθέτοντας αστραφτερές πινελιές, με την πρώτη να επιλέγει ένα ασημί κοστούμι, ενώ η δεύτερη ένα λαμπυρίζον κοστούμι με ένα βαθύ σκίσιμο στο παντελόνι.

Ιζαμπέλ Γκουλάρ

Από τις πιο εξτραβαγκάντ εμφανίσεις ήταν εκείνη του μοντέλου Sririta Jensen, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ με μία μοβ τουαλέτα υπερπαραγωγή.

 Sririta Jensen

Διαβάστε επίσης: Φεστιβάλ Καννών: Η γιορτή του σινεμά ξεκίνησε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης