Ο Τοντ Φίλιπς μοιράζεται στο Instagram backstage φωτογραφίες και τρελαίνει τους φαν του «Joker».

O Τοντ Φίλιπς, ο σκηνοθέτης του «Joker», της ταινίας-φαινόμενο που συνεχίζει να σπάει τα παγκόσμια ταμεία και τα ρεκόρ, όπως μας είχε υποσχεθεί πριν λίγο καιρό, ανέβασε στο Instagram μια σειρά νέων φωτογραφιών από τα γυρίσματα του φιλμ, τρελαίνοντας τους φαν του Joker.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 

 
 

 
 
 

As we head into our 6th weekend around the world, some more BTS. Don’t read too much into them, just putting out random ones as I find them. Have a great weekend! #Joker is (still) everywhere. @nikotavernise. Also my main man and DP @lawrencesherdp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips1) στις

 

Σε ορισμένες φωτογραφίες βλέπουμε τον σκηνοθέτη να μιλάει με τον Φίνιξ ενδεχομένως ανταλλάσοντας απόψεις για κάποια σκηνή, σε άλλες ο φακός τους πιάνει χαλαρούς να γελούν σε κάποιο διάλειμμα από τα γυρίσματα και σε κάποιες παρατηρούμε τη μάσκα και το σημειωματάριο του Joker.

Από την πρώτη στιγμή που το «Joker» κατέκτησε την κορυφή του box office και έχει εξελιχθεί σε φαινόμενο της ποπ κουλτούρας των τελευταίων χρόνων, ο Φίλιπς άρχισε να μοιράζεται με το κοινό ιστορίες και στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να μοιραστεί όπως έχει επαναλάβει αρκετές φορές, είναι οι κομμένες σκηνές της ταινίας.

Τις προηγούμενες μέρες, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, έσπευσε να ευχαριστήσει το κοινό για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η ταινία, η οποία κατάφερε να γίνει η κορυφαία σε εισπράξεις ταινία με δείκτη καταλληλόλητας R (απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών που δεν συνοδεύονται), ξεπερνώντας το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης