Η Τζίνα Καράνο απομακρύνθηκε από το «The Mandalorian»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, 08:45
Η Τζίνα Καράνο απομακρύνθηκε από το «The Mandalorian»

Η αθλήτρια των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (MMA) που έγινε ηθοποιός, Τζίνα Καράνο απομακρύνθηκε από τον ρόλο της ως Κάρα Ντoυν στη σειρά «The Mandalorian» έπειτα από εμπρηστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (η οποία στη συνέχεια σβήστηκε). Η ηθοποιός υποστήριξε ότι «το να είσαι Ρεπουμπλικάνος το 2021 είναι σαν να είσαι Εβραίος στο Ολοκαύτωμα».

Η ανάρτηση της ηθοποιού προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να καλούν τη Disney+ και τη Lucasfilm να την απομακρύνουν από τη σειρά του σύμπαντος του «Star Wars».

Τελικά δεν πέρασε πολύς χρόνος και η επιθυμία των θαυμαστών πραγματοποιήθηκε.

Ενώ ο χαρακτήρας της Καράνο στη σειρά είχε γίνει αγαπημένος των θαυμαστών, με τις απόψεις της είχε προκαλέσει αντιδράσεις και στο παρελθόν όταν δημοσίευσε tweets κοροϊδευτικά για τους ανθρώπους που φορούν μάσκες για να επιβραδύνουν την εξάπλωση του Covid-19 και σχόλια υπέρ του Τραμπ και των ισχυρισμών του περί νοθείας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Tik Tok που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση απόλυσή της, σύγκρινε τη σημερινή πολιτική κατάσταση με τη ναζιστική Γερμανία. «Οι Εβραίοι ξυλοκοπούνταν στους δρόμους, όχι από τους Ναζί στρατιώτες αλλά από τους γείτονές τους... ακόμη και από παιδιά. Επειδή η ιστορία είναι αλλαγμένη, οι περισσότεροι σήμερα δεν καταλαβαίνουν ότι για να φτάσουν στο σημείο οι Ναζί στρατιώτες να μπορούν εύκολα να συλλαμβάνουν χιλιάδες Εβραίους, η κυβέρνηση έκανε πρώτα τους γείτονές τους να τους μισούν απλώς και μόνο επειδή ήταν Εβραίοι. Πώς διαφέρει αυτό από το να μισείς κάποιον για τις πολιτικές του απόψεις;»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, 08:45