Η ταινία «Τα Πάντα Όλα» θριάμβευσε στα βραβεία Gotham

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 12:57
Η ταινία «Τα Πάντα Όλα» θριάμβευσε στα βραβεία Gotham

Η απίστευτη περιπέτεια «Τα Πάντα Όλα» κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ταινίας και καλύτερου Β' ρόλου στα 32α βραβεία Gotham που πραγματοποιήθηκαν στο «Cipriani Wall Street» ενισχύοντας τις ελπίδες για τα φετινά Όσκαρ σύμφωνα με το AP.

Το Βραβείο Καλύτερου Β' Ρόλου απέσπασε για την ερμηνεία του ο ηθοποιός Τζόναθαν Κι Κουάν, ένας από τους πρωταγωνιστές του «Indiana Jones» που επέστρεψε στην υποκριτική. «Πέρυσι τέτοια εποχή, το μόνο που ήλπιζα ήταν μια δουλειά», δήλωσε συγκινημένος ο Κουάν, ο οποίος είχε σχεδόν εγκαταλείψει την υποκριτική πριν πάρει το ρόλο του στην ταινία. «Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία».

Τα βραβεία Gotham που διοργανώνονται κάθε χρόνο και αποτελούν μια γιορτή στο κέντρο της Νέας Υόρκης για τον ανεξάρτητο κινηματογράφο αποτελούν και μια ανεπίσημη έναρξη για τα βραβεία Όσκαρ που πραγματοποιούνται τον Μάρτιο.

Με προϋπολογισμό μόλις 14 εκατομμύριων δολαρίων η ταινία των Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο. Απέφερε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως έχοντας ευρεία αποδοχή τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς για τη φαντασία, τα οπτικά εφέ, τη σκηνοθεσία, το μοντάζ, και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 12:57