Η Μάγια Χοκ πρόκειται να συνεργαστεί με τη μητέρα της Ούμα Θέρμαν σε μια νέα ταινία, μαζί πολλούς γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Στο θρίλερ/κωμωδία «The Kill Room» η ηθοποιός της σειράς «Stranger Things» θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Σάμιουελ Τζάκσον, Τζον Μανγκανέλο, Ντέμπι Μαζάρ και Λάρι Πάιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ταινία ένας δολοφόνος (Μανγκανέλο), το αφεντικό του (Τζάκσον) και μία έμπορος έργων τέχνης (Θέρμαν) υφαίνουν σχέδιο ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που πηγαίνει στραβά.

H σκηνοθέτης Νικόλ Πεϊόν δήλωσε ότι η μεταφορά του απίστευτου σεναρίου σε ταινία με την Ούμα Θέρμαν και τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον είναι πέρα από τα πιο τρελά της όνειρα.

«Κάθε στιγμή που βρίσκονται στην οθόνη, είναι και αξιοζήλευτοι και εντυπωσιάζουν. Είμαι αιώνια ευγνώμων και στους δύο που είπαν ναι, και είμαι ενθουσιασμένη που θα το κάνω πραγματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σενάριο της ταινίας που θα γυριστεί στο Νιου Τζέρσεϊ και στη Νέα Υόρκη υπογράφει ο Τζόναθαν Τζέικομπσον.

Στην ταινία οι Θέρμαν και Τζάκσον θα συνεργαστούν ξανά, μετά την επανεμφάνισή τους μαζί με τον Τζον Τραβόλτα στη σκηνή της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ με αφορμή την 28η επέτειο της ταινίας «Pulp Fiction» στην οποία συμπρωταγωνίστησαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης