Η Αγγλίδα ηθοποιός, Κίρα Νάιτλι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ως κατάσκοπος σε νέα δραματική ταινία της K Period Media, εταιρείας παραγωγής της βραβευμένης με δύο Όσκαρ κινηματογραφικής επιτυχίας «Manchester by the Sea».

Η ταινία θα βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο γραμμένο από την Καμίλα Μπλάκετ («Newsroom», «New Girl»). Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νάιτλι θα είναι και παραγωγός της χωρίς τίτλο προς το παρόν, ανεξάρτητης ταινίας μαζί με τη Νόρα Γκρόσμαν και τον Ίντο Οστρόφσκι της Bristol Automotive («The Imitation Game») και τους Κίμπερλι Στιούαρντ και Τζος Γκοντφρέι από την K Period Media.

Από την πρώτη της εμφάνιση στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Sundance το 2016 με το «Manchester by the Sea», η K Period Media – την οποία ίδρυσε η Στιούαρντ – έχει γίνει μία από τις πιο πολυάσχολες εταιρείες παραγωγής ταινιών κύρους, σύμφωνα με το Variety.

Στη λίστα των ταινιών της περιλαμβάνονται το «Conversion», ένα δράμα για μια οικογένεια στις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ που παλεύει με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του γιου της, το έργο «The True Adventures of Wolfboy» με πρωταγωνιστές τους Τζέιντε Λίμπερχε και Τζον Τουρτούρο, το «Charlatan» με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον ως γιατρό του 20ου αιώνα με αμφισβητούμενες χειρουργικές πρακτικές και το remake του θρίλερ τρόμου «Suspiria» του Λούκα Γκουντανίνο για την Amazon Studios.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κίρα Νάιτλι πρωταγωνιστεί στις δραματικές ταινίες «The Aftermath» και «Colette», βιογραφικό έργο για τη ζωή της Γαλλίδας συγγραφέως που έγραψε το Gigi (Ζιζί) πάνω στο οποίο βασίστηκε το ομώνυμο μιούζικαλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης