Στη Γκούγκου Μπάτα – Ρο έχουν προταθεί αρκετοί ρόλοι σε ταινίες με υπερήρωες. Η ηθοποιός υποδύεται τώρα τη Ράβονα Ρενσλέιερ στη σειρά του Disney +, στην οποία πρωταγωνιστεί ο φίλος της από τη Δραματική Σχολή, Τομ Χίντλστον ως «Loki».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Porter η ηθοποιός αναφέρει ότι έπαιρνε αποστάσεις από ρόλους υπερηρωίδων στο παρελθόν: «Υπήρξαν κάποιοι ρόλοι, για τους οποίους έχω περάσει από ακρόαση και με απέρριψαν. Και έναν ή δύο ρόλους τους απέρριψα εγώ. Μερικές φορές ο ρόλος ήταν τόσο κρυφός και αποφάσιζα να μην υπογράψω κάτι που δεν ξέρω τι είναι. Μερικές φορές, δεν ήμουν σίγουρη ότι ο χαρακτήρας θα είχε αρκετά επίπεδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μερικές φορές, ο τόνος του ρόλου δεν μου άρεσε: το πώς απεικόνιζε τη βία, το πώς εκπροσωπούνταν οι γυναίκες. Αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά για μένα» σημειώνει.

Η ηθοποιός αναφέρει ότι ακολουθεί κυρίως το ένστικτό της. «Έκανα επιλογές που ο ατζέντης μου μπορεί να έλεγε: “Ω! Αλλά πρέπει να το κάνεις”». «Για μένα, δεν υπάρχει τιμή στην ελευθερία ή στο πνεύμα».

«Δεν θέλω να κάνω κάτι για χρόνια που θα με καταρρακώσει σε πνευματικό επίπεδο, κάτι το οποίο δεν πιστεύω. Μερικές φορές πρέπει να κάνεις ένα άλμα πίστης και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Και αν το ένστικτό σου λέει, «αισθάνομαι παγιδευμένος», πρέπει να το ακούσεις – αλλιώς ζεις με τις συνέπειες. Τότε οι άνθρωποι γίνονται κυνικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης