Η πολυτάλαντη Εύα Λονγκόρια θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες για να σκηνοθετήσει το «Flamin Hot», τη βιογραφική ταινία της Fox Searchlight για τον Richard Montanez, ο οποίος δημιούργησε το πικάντικο σνακ Flick’ Hot Cheetos. Ο DeVon Franklin θα είναι ο παραγωγός της ταινίας με την εταιρεία Franklin Entertainment, η οποία επί του παρόντος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Fox.

Σύμφωνα με το Page Six η Λογκόρια κατάφερε να αναλάβει τη σκηνοθεσία, βάζοντας στην άκρη πολλούς άλλους σκηνοθέτες, καθώς εντυπωσίασε τον Franklin και την Fox με την αυθεντική προσέγγιση που είχε για την ιστορία του Richard και της Judy Montanez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Richard με ταπεινή καταγωγή κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το αμερικάνικο όνειρο. Γιος Μεξικανού μετανάστη, ήταν σερβιτόρος στο Frito-Lay όταν του ήρθε η ιδέα του Flamin ‘Hot Cheetos. Η δημιουργία του, εμπνευσμένη από τις γεύσεις της μεξικάνικης κοινότητας, δημιούργησε επανάσταση στη βιομηχανία τροφίμων κι ένα φαινόμενο της λαϊκής κουλτούρας που συνεχίζεται ακόμα σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης