Η Έμιλι Μπλαντ δεν θα ήθελε να υπάρξει συνέχεια στην κινηματογραφική ταινία «Ο διάβολος φοράει Πράντα», ωστόσο λέει πως σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί και όλοι συμφωνήσουν με αυτό δεν θα είναι αυτή που θα βάλει εμπόδια στα σχέδια και θα συμμετάσχει στην ταινία.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο «The Jess Cagle Interview», η 35χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι «αν το έκαναν όλοι, τότε θα ήμουν μαζί τους. Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει συνέχιση της ταινίας. Ελπίζω να μην συμβεί, γιατί μερικές φορές σκέφτομαι ότι οι συνέχειες διαλύουν την ιδιαιτερότητα του πρωτότυπου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως πηγές από το στούντιο παραγωγής δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν σχέδια για συνέχιση της ταινίας.

Το σενάριο της ταινίας ήταν βασισμένο στο μυθιστόρημα της Λόρεν Ουέϊσμπεργζερ, η οποία υπήρξε βοηθός της εκδότριας της Vogue Άνα Γουίντουρ. Τους κεντρικούς ρόλους της Ουέϊσμπεργζερ και της Γουίντουρ στην ταινία είχαν η Αν Χάθαγουεϊ και η Μέριλ Στριπ. Όμως η Μπλαντ ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση, ως η «κακιά» Μιράντα Πρίσλεϊ, εκτινάσσοντας την καριέρα της ηθοποιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου άρεσε να δουλεύω με τη γλυκιά Αν Χάθαγουεϊ και ήταν η πρώτη μου εμπειρία να δουλεύω με τη Μέριλ Στριπ και τον Στάνλεϊ Τούτσι», είπε η ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης