Η ηθοποιός Ελίσα Ντόνοβαν, η οποία έπαιξε τον ρόλο της Amber στην εμβληματική εφηβική κωμωδία του 1995  “Clueless”, έκανε τη δική της εξομολόγηση καρδιάς για την ανορεξία.
 
Η 50χρονη ηθοποιός αποκάλυψε μιλώντας στο podcast «Celebrity Catch Up: Life After That Thing I Did«, ότι σχεδόν υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της ταινίας, ως αποτέλεσμα διατροφικής διαταραχής.
 
«Υπέφερα από ανορεξία αλλά ήμουν σε άρνηση», τόνισε η ηθοποιός.
 
Όταν ένας φίλος της, τη μετέφερε σε κέντρο φροντίδας, ο γιατρός της μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές και για την ασθένεια. Όπως θυμάται η ηθοποιός, «του απάντησα “είσαι τρελός!!!”. Νόμιζα ότι ήμουν πολύ χοντρή για να είμαι ανορεξική, μία από τις ενδείξεις της ασθένειας».

«Εκείνη τη στιγμή, φοβόμουν ότι θα χάσω τη δουλειά μου», συνέχισε η Ντόνοβαν. «Η καριέρα μου είχε αρχίσει να απογειώνεται με τον τρόπο που ήθελα και ανησυχούσα ότι η ασθένεια θα με αποτρέψει ξαφνικά από αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκείνο το σημείο και μετά, συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια.

«Αρχικά, ο μόνος λόγος που άρχισα να παίρνω βοήθεια ήταν επειδή ανησυχούσα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω», εξήγησε. «Δυστυχώς όμως αυτός ο λόγος δεν με βοήθησε να ανακάμψω. Πρέπει να το συνειδητοποιήσεις μέσα σ’ ένα υγιές περιβάλλον ότι θέλεις να είσαι καλύτερα».

Η Ντόνοβαν πρόσθεσε ότι η απόφασή της να ζητήσει θεραπεία «ξεκίνησε στη μέση των γυρισμάτων» της ταινίας Clueless. Μοιράστηκε επίσης ότι «χρειάστηκαν πολλά χρόνια θεραπείας, αποφασιστικότητας και αγάπης για να ξεπεράσει την ασθένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης