Η περιβόητη συνέντευξη του πρίγκηπα Άντριου στη δημοσιογράφο Έμιλι Μέιτλις στο Newsnight του BBC, γίνεται ταινία με πρωταγωνιστές τους Ρούφους Σιούελ και Τζίλιαν Άντερσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2019, ο αγαπημένος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ μίλησε για την φιλία του, που είχε «ευεργετικά αποτελέσματα» με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή και για τις καταγγελίες της Βιρτζίνια Τζιούφρι προς το πρόσωπό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη συνέντευξη ο δούκας του Γιορκ υποχρεώθηκε σε μια ταπεινωτική παραίτηση από τα δημόσια καθήκοντά του.

Τα γυρίσματα της ταινίας του Netflix με τίτλο «Scoop» ξεκινούν αυτόν τον μήνα στο Λονδίνο με την Τζίλιαν Άντερσον να υποδύεται τη δημοσιογράφο Έμιλι Μέιτλις υπό τη σκηνοθετικές οδηγίες του Φίλιπ Μαρτίν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που σκηνοθετώ αυτή την ταινία για το Netflix μαζί με ένα εξαιρετικό καστ… Είναι μια ταινία για την εξουσία, τα προνόμια…και για το πώς -είτε σε λαμπερά παλάτια είτε σε τηλεοπτικά στούντιο τελευταίας τεχνολογίας- κρίνουμε τι είναι αλήθεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστούν επίσης η Μπίλι Πάιπερ (Billie Piper) στον ρόλο της παραγωγού Σαμ Μακάλιστερ ενώ η Κίλεϊ Χόους  θα υποδυθεί την πρώην γραμματέα του δούκα, σύμφωνα με τον Guardian.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης