Η Πενελόπε Κρουζ βρέθηκε αντιμέτωπη με δυσάρεστη εμπειρία στην αρχή της διεθνούς καριέρας της.
Η ηθοποιός ήταν ήδη γνωστή στην Ισπανία και ετοιμαζόταν για το άλμα στο Χόλιγουντ, όταν της επέβαλαν πριν από ακρόαση γυμνές σκηνές που δεν υπήρχαν στο σενάριο. Η Πενελόπε Κρουζ δεν δέχθηκε.

Σε συνέντευξή της για το SAG – AFTRA (Σωματείο Ηθοποιών – Αμερικανική Ομοσπονδία Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών Καλλιτεχνών) η Ισπανίδα ηθοποιός είπε ότι έλαβε το «απίστευτο σενάριο» και έκανε επί μήνες μαθήματα αγγλικής γλώσσας, αλλά όλα έληξαν με στιγμές έντασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν έφτασα εκεί, με φοβερό τζετ- λαγκ, μου είπαν: “πρέπει να σας δούμε στο γραφείο”. Ήθελαν να προσθέσουν κάτι στο συμβόλαιό μου. Είπαν: “Αν θέλετε να κάνουμε το δοκιμαστικό, θα πρέπει να δεχθείτε ότι στην ταινία θα υπάρξουν κάποιες γυμνές σκηνές που δεν ήταν στο σενάριο”» τόνισε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC.

«Τους είπα: “Γιατί δεν μου το είπατε πριν από 24 ώρες, προτού μπω στο αεροπλάνο;”. Παρ’ όλο που είχα ήδη γυρίσει ταινίες που είχαν γυμνές σκηνές εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να υποβληθώ σε κάτι τέτοιο. Αποφάσισα ότι έπρεπε να πω όχι, ό,τι κι αν γινόταν», δήλωσε η Πενέλοπε Κρουζ, η οποία αρνήθηκε να υπογράψει το συμβόλαιο για την αμερικανική ταινία.

Αν και δεν αποκάλυψε ποια ταινία ήταν ή ποιος ήταν πίσω από την κάμερα, σημείωσε ότι «ο σκηνοθέτης θύμωσε με την άρνησή της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός που δεν μιλούσε άπταιστα αγγλικά, διαμαρτυρήθηκε στους εκπροσώπους του στούντιο. «Αν νομίζετε ότι μπορείτε να με αναγκάστε να κάνω κάτι τέτοιο…δεν θα έχει αποτέλεσμα με μένα. Έχω μια οικογένεια που με αγαπά, θα γυρίσω στο αεροπλάνο και δεν με νοιάζει αν δεν παίξω στην ταινία», τόνισε.

«Ήξερα ότι δεν θα πάρω τον ρόλο στην ταινία. Αλλά τώρα, στα 44, μπορώ να πω ότι είναι μία από τις στιγμές, για τις οποίες αισθάνομαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Είπα τότε στον εαυτό μου: Την ημέρα που θα πεθάνω, θα θυμηθώ αυτήν τη στιγμή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης