Το Amorgos Film Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου, πρεσβεύει την άποψη ότι τα Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού είναι «ζωντανοί οργανισμοί» που απευθύνονται σε όλους και ανήκουν σε όλους: μικρούς, μεγαλύτερους, καλλιτέχνες και μη.

Έτσι, λοιπόν, εμπλουτίζει τα δρώμενα του με φιλοδοξία και όραμα τη «συμμετοχή» όλων, ξεκινώντας από την τοπική κοινωνία της Αμοργού, των Κυκλάδων, της Ελλάδας, του κόσμου. Η «συμμετοχή» μπορεί – όπως είναι προφανές – να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους. Με ιδέες, που δίνουν την δυνατότητα της έκφρασης διαδικτυακά ή δια ζώσης. Έτσι απλά, με την απάντηση μιας ερώτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Home» ή «Σπίτι» είναι μια τέτοια δυνατότητα: Ποιος είναι ο καταλληλότερος για να μας πει, τι είναι «Σπίτι»; Ποιος είναι ο καταλληλότερος για να μας πει, που είναι το «Σπίτι» του; Αυτός που έχει έναν ουρανοξύστη στην Ν. Υόρκη ή ένας άστεγος; Ένας βεδουΐνος ή ένα αποδημητικό πουλί; Μια φυλακή ή μια αγκαλιά; Ένα καταφύγιο ή μια φωλιά;

1. Τι σημαίνει “home” για σένα;
2. Πού είναι το δικό σου «σπίτι»;

Προσοχή: Το Amorgos Film Festival δεν σου ζητά διεύθυνση… Άσε την καρδιά να απαντήσει..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο

Βήμα 1. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το ερωτηματολόγιο

Βήμα 2. Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση της σελίδας πατήστε το κουμπί «Ξεκινήστε» για να συμπληρώσετε το σύντομο ερωτηματολόγιο μας. Θα πάρει λιγότερο από λεπτό, σας το υποσχόμαστε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης