Στη δραματική ταινία «Για Πάντα Κοντά σου» του Ουμπέρτο Παζολίνι, η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία ο Τζέιμς Νόρτον, ως ετοιμοθάνατος πατέρας που προσπαθεί να βρει μια καινούργια οικογένεια για τον μόλις τριών χρόνων γιο του, είναι εκπληκτικός και δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Όταν ο Τζον, ένας τριανταπεντάχρονος χήρος διαγιγνώσκεται με μονάχα λίγους μήνες ζωής, προσπαθεί να βρει μια καινούργια, τέλεια οικογένεια για τον μόλις τριών χρόνων γιό του, αποφασισμένος να τον προστατεύσει από την φριχτή πραγματικότητα, όταν εκείνος θα έχει πια φύγει. Παρά την αρχική του σιγουριά, ο Τζον σταδιακά αρχίζει να γεμίζει αμφιβολίες σχετικά με το τι ψάχνει σε μια τέλεια οικογένεια. Πώς μπορεί να κρίνει ποια είναι η ιδανική οικογένεια από μια σύντομη συνάντηση; Ξέρει αρκετά καλά το παιδί του, ώστε να κάνει μια τέτοια επιλογή γι’ αυτόν; Καθώς ο Τζον αγωνίζεται να βρει μια σωστή απάντηση, φτάνει στο σημείο να εξετάσει επιλογές που δεν θα σκεφτόταν ποτέ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Nowhere Special

.Δραματική ταινία, βρετανικής και ιταλικής παραγωγής του 2020, σε σκηνοθεσία Ουμπέρτο Παζολίνι, με τους Τζέιμς Νόρτον, Ντανιέλ Λαμόντ, Νίαμ Μαγκρέντι, Βαλένα Κέιν κ.ά.

Διάρκεια: 96′,   Έτος Παραγωγής: 2020,   Χώρα παραγωγής: Βρετανία, Ιταλία, Ρουμανία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες σήμερα Πέμπτη ( 13 Ιανουαρίου 2022)

Δείτε το τρέιλερ:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης