Το 72ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών και η γιορτή του Χρυσού Φοίνικα ξεκίνησε και ήταν όλοι εκεί, υπέρλαμπροι αστέρες.

Οι ηθοποιοί Σαρλότ Γκενσμπούρ και Χαβιέ Μπαρδέμ κήρυξαν εχθές την έναρξη του 72ου Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο είχουν κατακλύσει σταρ και μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης όπως ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, ο Τέρενς Μάλικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λαμπερό ντουέτο έκανε την ανακοίνωση στα γαλλικά και στα ισπανικά, χαιρετίζοντας παράλληλα τους καλεσμένους πριν από την έναρξη της προβολής της πρώτης διαγωνιζόμενης ταινίας «The Dead Don’t Die» του Τζιμ Τζάρμους, με τους Μπιλ Μάρεϊ, Σελίνα Γκόμεζ, Τίλντα Σουίντον και Άνταμ Ντράιβερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, σε ειδική εκδήλωσε είχε παρουσιαστεί και η Κριτική Επιτροπή με πρόεδρο τον μοναδικό Αλεχάντρο Ινιαρίτου. Στους κριτές και ο δικός μας Γιώργος Λάνθιμος.

Το 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ρίχνει αυλαία στις 25 Μαΐου με την προβολή της ταινίας The Specials (πρωτότυπος τίτλος Hors normes) των εκπληκτικών Olivier Nakache και Éric Toledano σε σκηνοθεσία και σενάριο και την ανακοίνωση του νικητή του εφετινού Χρυσού Φοίνικα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Ποιες είναι οι 19 ταινίες που διαγωνίζονται στο 72ο Φεστιβάλ των Καννών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης