Έρχεται τρίτη ταινία Spider-Man με τον Τομ Χόλαντ - Sony και Ντίσνεϊ έλυσαν τις διαφορές τους

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019, 13:47
Έρχεται τρίτη ταινία Spider-Man με τον Τομ Χόλαντ - Sony και Ντίσνεϊ έλυσαν τις διαφορές τους

 Η Ντίσνεϊ και η Sony έλυσαν τις διαφορές τους και τώρα θα συνεργαστούν για τη δημιουργία μιας τρίτης ταινίας Spider-Man, με πρωταγωνιστή τον Τομ Χόλαντ.

Το άτιτλο - μέχρι στιγμής - πρότζεκτ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου του 2021 σε παραγωγή της Marvel (υπό την κατοχή της Ντίσνεϊ) και του προέδρου της, Κέβιν Φέιζ, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που στάλθηκε από τα δύο στούντιο παραγωγής. Συμπαραγωγός της ταινίας θα είναι και η Έιμι Πασκάλ, όπως στις δυο πρώτες ταινίες Spider-Man του Χόλαντ. «Είμαι ενθουσιασμένη που το ταξίδι του Spidey στο σύμπαν της Μάρβελ θα συνεχιστεί και όπως και τα υπόλοιπα μέλη των στούντιο, έτσι κι εγώ χαιρόμαστε που θα εργαστούμε για τις επόμενες ιστορίες», αναφέρει ο Φέιζ στο Δελτίο Τύπου. «Ο Spider-Man είναι ένας εμβληματικός χαρακτήρας και ήρωας, του οποίου η ιστορία διασχίζει όλες τις ηλικίες και τους θεατές ανά τον κόσμο».

Επιπλέον, η συμφωνία επιτρέπει τον Spidey να εμφανιστεί σε μελλοντικό φιλμ των Marvel Studios. «Ο Spidey είναι ο μοναδικός υπερήρωας με την δύναμη να συμμετέχει σε κινηματογραφικά σύμπαντα, οπότε καθώς η Sony συνεχίζει να δημιουργεί το δικό της σύμπαν Spider-Man, δεν ξέρουμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Τα νέα της ρήξης ανάμεσα στις Ντίσνεϊ και Sony σχετικά με τις ταινίες Spider-Man και το πώς προχωράνε, κυκλοφόρησαν την άνοιξη του 2019 και τάραξαν την βιομηχανία του κινηματογράφου. Η διαφωνία προέκυψε για τη διαχείριση των κερδών της ταινίας και οι διαπραγματεύσεις αφορούσαν τη χρηματοδότηση των επόμενων ταινιών και από τα δύο στούντιο παραγωγής. Πολλοί αναγνώστες των κόμικ του Spider-Man αναρωτήθηκαν αν η εκδοχή του Χόλαντ θα μπορούσε να έχει συνεχή επιτυχία χωρίς την ανάμειξη των στούντιο της Μάρβελ και του Φέιζ.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019, 13:47