Η αντίστροφη μέτρηση για την Αποκάλυψη έχει ήδη αρχίσει…

Ο Πολ Τρέμπλεϊ διηγείται μια δυστοπική ιστορία γεμάτη μυστήριο και σκοτεινές εικόνες που ξεπηδούν από ένα ονειρεμένο τοπίο, χαμένο στην αμερικανική ενδοχώρα. Φαίνεται, όμως, ότι η πίσω πόρτα στο… «μικρό σπίτι στο λιβάδι» οδηγεί κατευθείαν στην κόλαση! Ένα βιβλίο το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον Στίβεν Κίνγκ ως «προκλητικό και συνάμα τρομακτικό!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τέλος του κόσμου είναι εδώ!

Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ με μεγάλες δόσεις τρόμου που ενέπνευσε τον μετρ της σκοτεινής κινηματογραφικής ατμόσφαιρας Μ. Νάιτ Σιάμαλαν να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο, υπό τον τίτλο «Χτύπος στην καλύβα» (Knock at the Cabin). Στην ταινία τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Τζόναθαν Γκροφ, Μπεν Αλντριτζ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Νίκι Αμούκα-Μπερντ, Ρούπερτ Γκριντ και Αμπι Κουίν. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί και στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφτάχρονη Γουέν με τους δύο μπαμπάδες της, τον Άντριου και τον Έρικ, περνούν τις διακοπές τους σε μια ήσυχη, ευρύχωρη καλύβα στις όχθες μιας απομακρυσμένης λίμνης του Νιου Χάμσαϊρ. Ένα απόγευμα, κι ενώ η Γουέν παίζει στην αυλή, εμφανίζεται ξάφνου μπροστά της ένας ξένος. Ο Λέοναρντ είναι ο πιο μεγαλόσωμος άνθρωπος που έχει δει ποτέ της, όμως είναι φιλικός μαζί της. Τρεις ακόμη ξένοι καταφθάνουν στην καλύβα, κρατώντας ο καθένας τους από ένα αυτοσχέδιο, απειλητικό όπλο. Η Γουέν τρέχει στο σπίτι να φωνάξει τους γονείς της, αλλά ο Λέοναρντ την προειδοποιεί: «Οι μπαμπάδες σου δεν θα μας αφήσουν να μπούμε. Όμως είναι απαραίτητο. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να σώσουμε τον κόσμο!».

Το βραβείο έχει τιμηθεί με τα βραβεία Locus και Bram Stoker.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Δείτε περισσότερα εδώ

Brainfood Εκδοτική

Εκδόσεις οξύ

Εμπεδοκλέους 28 & Σουρή 20, Περιστέρι, Αθήνα
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης