Παρακολουθήστε αυτή την ώρα την ταινία «Άντρα θέλω με πυγμή» από την ταινιοθήκη του zougla.gr ΕΔΩ.

Μία ταινία κάθε βράδυ στις 21:00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr συνεχίζει και σήμερα το βράδυ στις 21:00 την προβολή online μιας αγαπημένης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Απόψε το βράδυ η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει online την ταινία «Άντρα θέλω με πυγμή». Πρόκειται για μια κωμωδία του 1959 σε σκηνοθεσία Μιχάλη Νικολόπουλου με τους Καλή Καλό, Περικλή Χριστοφορίδη, Λαυρέντη Διανέλλο, Γιάννη Φέρμη, Μαίρη Εγιπίδου, Γιώργο Ρώη, Βαγγέλη Σάκαινα, Παναγιώτη Κωνσταντίνου, Τάκη Χριστοφορίδη.

Διάρκεια: 70 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για την ταινία:

 Η κυρία Μίνα είναι απηυδισμένη με την υπερβολική καλοσύνη, την υπομονετικότητα και τη στωικότητα του άνδρα της Λάκη. Δεν αντέχει άλλο τον πράο χαρακτήρα του και, με τη συγκατάθεσή του, βγαίνει τα βράδια με τον φίλο του Φάνη. Ο Νιόνιος, ένας άλλος φίλος του Λάκη, που κι αυτός έχει απαυδήσει με τη συμπεριφορά του, στην προσπάθειά του να τον αλλάξει, του αφηγείται τα κατορθώματά του με τις γυναίκες και τον προτρέπει να βρει μια ερωμένη. Το ίδιο βράδυ, ο αφελής Λάκης εξιστορεί στην Παυλίνα, τη γυναίκα του Νιόνιου, όσα της είπε ο φίλος του και εκείνη, για να εκδικηθεί τον άνδρα της, αποφασίζει να ξελογιάσει τον Λάκη.

Η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει κάθε βράδυ ταινίες που αγαπήσαμε και μας μεταφέρουν στη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα γεμίζοντάς μας με μια γλυκιά νοσταλγία. Δραματικές και κωμικές ταινίες και μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών θα μας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο και συγκίνηση

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης