Δίπλα στο κύμα, στην άκρη της πόλης της Ζακύνθου, βρίσκεται ένα πολύ όμορφο θερινό σινεμά, που κάνει τις νύχτες του καλοκαιριού για τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης, ακόμα πιο όμορφες.

Έπειτα από 2,5 μήνες παύσης των κινηματογράφων λόγω του κορωνοϊού, άνοιξαν οι αίθουσες με τους φανατικούς οπαδούς των σινεμά να σπεύδουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ΑΠΕ – ΜΠΕ μίλησε ο Άγγελος Πυριόχος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του θερινού σινεμά «Χρήστος Νέγκας», που βρίσκεται στην πλαζ του ΕΟΤ. «Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊου για την προστασία των φίλων του σινεμά, που θα έρθουν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες».

«Απολυμαίνουμε τις αίθουσες πριν από κάθε προβολή και ειδικά τα καθίσματα που χρησιμοποιούνται. Κάθε άτομο κάθεται ανά δύο καθίσματα ώστε να υπάρχει η απαραίτητη απόσταση ενώ η πληρότητα της αίθουσας δεν θα ξεπερνά το 70%. Υπάρχουν αντισηπτικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του σινεμά και παρακινούμε τον κόσμο να κρατά αποστάσεις κατά την είσοδο και την έξοδο από τον χώρο», σημείωσε ο κ. Πυριόχος για να συμπληρώσει ότι «έχουμε τοποθετήσει πλεξιγκλάς ασφαλείας στο ταμείο, στην καντίνα ενώ χρησιμοποιούμε όλοι μάσκες και γάντια».

Ακόμα ο κ. Πυριοχος σχολίασε την ανταπόκριση των κατοίκων της Ζακύνθου στο άνοιγμα του θερινού Σινεμά δηλώνοντας ότι «η ανταπόκριση του κόσμου μέσα από τα social media ήταν συγκινητική. Λαμβάνουμε μηνύματα αγάπης αλλά ο κόσμος είναι λίγο επιφυλακτικός, περιμένουμε τον καιρό να μας βοηθήσει και να ζεστάνει σιγά- σιγά ώστε ο κόσμος να έρθει στο θερινό σινεμά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης