Ο Αμερικανός ηθοποιός Λανς Ρέντικ, γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «The Wire», πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 60 ετών, όπως ανακοίνωσε η ατζέντισσά του.

Ο ηθοποιός, συμπρωταγωνιστής του Κιάνου Ριβς στη σειρά ταινιών δράσης «Τζον Γουίκ», βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη συνοικία Στούντιο Σίτι του Λος Άντζελες, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρέντικ πέθανε «το πρωί» και τα αίτια του θανάτου ήταν «παθολογικά», εξήγησε η ατζέντισσσά του, η Μία Χάνσεν. «Ο Λανς θα μας λείψει πολύ», πρόσθεσε.

Ο Ρέντικ έγινε γνωστός στο Χόλιγουντ το 2000, χάρη στη σειρά Oz του δικτύου HBO όπου υποδυόταν έναν ντετέκτιβ ο οποίος διείσδυσε σε μια φυλακή για να εξαρθρώσει ένα δίκτυο εμπόρων ναρκωτικών όμως πολύ γρήγορα εθίστηκε και ο ίδιος. Το αστέρι του έλαμψε στη σειρά The Wire, που συχνά χαρακτηρίζεται ως μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Παρακολουθούσε τις ιστορίες μιας ομάδας αστυνομικών που αντιμετωπίζουν τις συμμορίες της Βαλτιμόρης. Ο Λανς Ρέντικ υποδυόταν τον Σέντρικ Ντάνιελς, έναν ευσυνείδητο και ιδεαλιστή υπαστυνόμο.

Ο Λανς Ρέντικ ήταν παντρεμένος με τη Στέφανι Ρέντικ και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης