Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο χολιγουντιανός αστέρας και πρωταγωνιστής της ταινίας «Tin Soldier» Τζέιμι Φοξ, ο οποίος θα παραμείνει στην περιοχή για περίπου δύο μήνες – έως ότου ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του κινηματογραφικού πρότζεκτ, με μπάτζετ κοντά στα 30 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο Τζέιμι Φοξ -ή αλλιώς ο «Bokuchi», όπως λέγεται ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει στην ταινία- όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί-συντελεστές της παραγωγής εκτός απροόπτου θα φιλοξενηθούν σε γνωστό ξενοδοχείο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, ενώ στο στούντιο της Millennium, στη Θέρμη, ήδη επικρατεί πυρετός γυρισμάτων. Τις επόμενες ημέρες η παραγωγή για τις ανάγκες της ταινίας θα βρεθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στη Χαλκηδόνα και ακολούθως θα μεταβεί στη Δράμα για έναν σημαντικό κύκλο γυρισμάτων που θα πραγματοποιηθούν σε σκηνικά που περιλαμβάνει πανέμορφα φυσικά τοπία, όπως ο ποταμός Νέστος και το Σπήλαιο του Αγγίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ενθουσιασμός του Ρόμπερτ ντε Νίρο για τη Θεσσαλονίκη και το πηγαδάκι με τον Τζιτζικώστα

Αρμόδιες πηγές μεταφέρουν στο ThessToday.gr ότι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο -έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του και επέστρεψε στη βάση του- εξέφρασε στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, μεγάλο ενθουσιασμό για τη φυσική ομορφιά της Θεσσαλονίκης, ενώ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στο μέλλον για διακοπές στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι, εκτός από τον Τζέιμι Φοξ, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και ο Σκοτ Ίστγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για την ταινία

Η πλοκή του «Tin Soldier» βασίζεται πάνω στον «The Bokushi» (Τζέιμι Φοξ), ο οποίος αποτελεί ένα είδους κήρυκα για χιλιάδες βετεράνους πολέμου που τους προσηλυτίζει με την υπόσχεση να τους δώσει προστασία και σκοπό στις ζωές τους.

Έπειτα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να εισχωρήσει στο απόρθητο φρούριο αυτής της παραστρατιωτικής μονάδας, ο Emmanuel Ashburn (Ρόμπερτ ντε Νίρο) επιστρατεύει τον Nash Cavanaugh (Σκοτ Ίστγουντ), έναν πρώην άνδρα των ειδικών δυνάμεων, ο οποίος ήταν κάποτε ακόλουθος του Bokushi. Ο Nash συμφωνεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες εκ των έσω που κατέχει για τον αινιγματικό αρχηγό τους με σκοπό να εκδικηθεί τον άνθρωπο που του πήρε τα πάντα από τη ζωή, καθώς και τον έρωτα της ζωής του.

Τη σκηνοθεσία του Tin Soldier έχει αναλάβει ο Brad Furman (The Lincoln Lawyer, The Infiltrator), σε σενάριο του Jess Fuerst.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης