Αυτά τα Χριστούγεννα ας βάλουμε στη ζωή μας τους Όρνιθες! Το καταπληκτικό cd/βιβλίο με την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια που έγραψαν οι ταλαντούχοι String Demons ειδικά για την παράσταση «Όρνιθες» του Ηλία Καρελλά.  

Το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων έφτιαξε ένα συναρπαστικό soundtrack στην εντυπωσιακή παράσταση που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2018, στο Summer Nostos Festival, του ΚΠΙΣΝ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο έργο του Καρελλά, ο λαϊκός φιλόσοφος Καραγκιόζης συναντά την αρχαία κωμωδία και τον Αριστοφάνη σε ένα πολύχρωμο λυρικό παραμύθι. Σε αυτήν τη διασκευή, Καραγκιόζης και μπαρμπα-Γιώργος, απογοητευμένοι από την πόλη τους, αναζητούν τον ιδανικό τόπο για να ζήσουν. Αφήνουν πίσω τους τις θεόρατες πολυκατοικίες, τα αυτοκίνητα, τον θόρυβο και τη μιζέρια της πόλης και των ανθρώπων της, και ξεχύνονται στο δάσος. Εκεί θα γνωρίσουν τα πουλιά και τον αρχηγό τους, και θα ξεκινήσει μια απίστευτη περιπέτεια…

Στην ερμηνεία των τραγουδιών εκτός από τους String Demons βρίσκουμε γνωστούς ερμηνευτές: τον Χρήστο Θηβαίο, την Τζώρτζια Κεφαλά (Μπλε) και τον Θάνο Κοσμίδη (Burger Project).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι που θα απολαύσουν εξίσου γονείς και παιδιά. Ένα ιδανικό Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αγοράστε εδώ το βιβλίο-cd

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης