Η Μιρέλα Πάχου με την αστείρευτη ενέργεια, το φωτεινό χαμόγελο και φυσικά…το ακορντεόν της και ο αγαπημένος τροβαδούρος με τη βελούδινη φωνή, Βαγγέλης Γερμανός σαλπάρουν μαζί αυτό το καλοκαίρι. Ενώνουν τη θετική τους ενέργεια και τις γνωστές τους επιτυχίες και μας ταξιδεύουν σε εξωτικούς μουσικούς προορισμούς. Οι βραδιές θα είναι είναι γεμάτες swing και latin, νησιώτικα και λαϊκά, κέφι και φαντασία!

Ο Βαγγέλης Γερμανός και τα τραγούδια του είναι εδώ και καιρό οι ιδανικοί σύντροφοι των θερινών μας αποδράσεων «κουρδίζοντας» την ανεμελιά και τους έρωτές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μιρέλα έχει στις αποσκευές της πολύτιμες συνεργασίες με τους: Θάνο Μικρούτσικο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Σαββόπουλο, Γιάννη Κότσιρα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Χρήστο Θηβαίο, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη κ.ά.

Η Μιρέλα Πάχου και ο Βαγγέλης Γερμανός σε μια μουσική «Κρουαζιέρα για δύο» με πυξίδα τη χαρά του καλοκαιριού.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημήτρης Μουτάφης, μπάσο

Δημήτρης Σινογιάννης, ηλεκτρική κιθάρα

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα ταμεία του Άλσους δύο ημέρες πριν από κάθε παράσταση 9.00 – 2.00 και 18.00 – 22.00 καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας και οι αποστάσεις ασφαλείας, καθώς και όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

7 Σεπτεμβρίου Άλσος Νέας Σμύρνης – 21:00

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 8 ευρώ, Για δημότες/κατοίκους: 5 ευρώ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης