Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Αφού ανακοίνωσε το επερχόμενο άλμπουμ της «This Is Me… Now», η J.Lo μίλησε στον Ζέιν Λόου στο Apple Music 1 για τον δίσκο, αποκαλύπτοντας ότι το LP είχε ως έμπνευση την επανασύνδεσή της με τον «έρωτα της ζωής μου», τον Μπεν Άφλεκ.

«Αιχμαλωτίσαμε αυτή τη στιγμή, που ξαναβρέθηκα με την αγάπη της ζωής μου, και αποφασίσαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα. Το όλο μήνυμα του άλμπουμ είναι ότι αυτή η αγάπη υπάρχει», είπε και πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια πραγματική αγάπη… Γιατί η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα και αυτό είναι πραγματικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα στον κόσμο και αυτό απαιτεί μεγάλη έκθεση. Αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω τον εαυτό μου και κάποια σημεία του με τρομάζουν», πρόσθεσε. «Και νομίζω ότι κομμάτια του τρομάζουν και τον Μπεν. Μου λέει: “Θέλεις πραγματικά να τα πεις όλα αυτά; ” Και λέω: “Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το κάνω, μωρό μου”».

Το νέο LP είναι μία συνέχεια του άλμπουμ της «This Is Me… Then» του 2002, το οποίο περιείχε αρκετά τραγούδια εμπνευσμένα από τη σχέση της με τον Άφλεκ, εκείνη την εποχή. (Υπάρχει ακόμη και το τραγούδι «Dear Ben», το οποίο θα έχει τώρα μια συνέχεια στο νέο άλμπουμ).

 Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, η Λόπεζ παραδέχτηκε πόσο την επηρέασε ο χωρισμός τους πριν από δύο δεκαετίες – και γιατί αρνήθηκε να ερμηνεύσει τα τραγούδια που αφορούσαν άμεσα τον ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα έκανα καν αυτούς τους δίσκους. Ήταν τόσο οδυνηρό αφού χωρίσαμε», είπε. «Μόλις ακυρώσαμε τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου και ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα», πρόσθεσε.

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης