Η υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής Spotify ανακοίνωσε ότι θα αφαιρέσει τον κατάλογο του Καναδο-Αμερικανού τραγουδιστή-τραγουδοποιού, Νιλ Γιανγκ.

Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά το τελεσίγραφο του 76χρονου μουσικού θρύλου, ο οποίος ζήτησε από τους υπεύθυνους του Spotify είτε να αφαιρέσουν τη μουσική του, είτε το podcast που παρουσιάζει ο κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Τζο Ρόγκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε όλο το μουσικό και ηχητικό περιεχόμενο του κόσμου να είναι διαθέσιμο στους χρήστες του Spotify. Αυτό συνεπάγεται μεγάλη ευθύνη για την εξισορρόπηση τόσο της ασφάλειας των ακροατών όσο και της ελευθερίας των δημιουργών. Έχουμε εφαρμόσει λεπτομερείς πολιτικές περιεχομένου και έχουμε αφαιρέσει περισσότερα από 20.000 επεισόδια podcast που σχετίζονται με την Covid-19 από την έναρξη της πανδημίας. Λυπούμαστε για την απόφαση του Νιλ να αφαιρέσει τη μουσική του από το Spotify, αλλά ελπίζουμε να τον καλωσορίσουμε ξανά σύντομα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Spotify που δημοσιεύθηκε από τους New York Times και το Hollywood Reporter.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης