Το σκάσαμε απ’ τα ίδια με ένα τριπλό πάρτι Μηλοκλέφτης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 09:43
Το σκάσαμε απ’ τα ίδια με ένα τριπλό πάρτι Μηλοκλέφτης

Ξεφύγαμε από τη ρουτίνα της πόλης και το σκάσαμε στο τριπλό πάρτι του Μηλοκλέφτη που έγινε την Πέμπτη 20/6 στο Γκάζι στις 8.30 το βράδυ!

Το πιο απρόσμενο street party, σε τρία…. πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Βουτάδων και Ιεροφάντων στο Γκάζι, διοργάνωσε ο Μηλοκλέφτης προσφέροντας τριπλό fun σε όσους ήταν εκεί!.

Οι λάτρεις του αγαπημένου μηλίτη ήταν εκεί για να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

Στο main stage, έπαιξε ο DJ STIGMA και μαζί ήταν η ομάδα freestyle Dancers Unity Vybz powered by Breakin' Bad, ενώ, στο main act ακούσαμε hip-hop μουσικές  με μεγάλη live συναυλία από τον Μικρό Κλέφτη!

Στο δεύτερο stage ακολουθήσαμε όλοι την αλεπού σε πιο artistic μονοπάτια με δημιουργίες από τον Billy Gee  που μας συνεπήρε με φανταστικά σχέδια. Πιο δίπλα βρήκαμε ένα station από τους PIY SILKSCREEN όπου οι 300 πρώτοι που ανέβασαν Insta story από το event, τύπωσαν DIY t-shirt με τα πιο cool σχέδια από τους Dark Side Tattoo Society.

 

To τρίτο stage για τους πιο… «σινεφίλ» τύπους υπήρχε το Outdoor Screening, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με καθίσματα - παλέτες για όσους ήθελαν να αράξουν παρέα με έναν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και να παρακολουθήσουν videos με tricks και γενικό footage από ομάδες που ήταν εκεί, όπως οι Taken-BMX, Slut-Boardshop κι άλλοι.

Οι Athens Circus και οι City Rollers εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, ενώ trick ramps, indo boards, activations και fun games κατακλύσαν τον χώρο και όσοι βρέθηκαν εκεί το ζήσαν «Μηλοκλέφτικα» μέχρι αργά το βράδυ.

#FOLLOWTHEFOX

Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 55 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες Amstel, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Free, Amstel Free Lemon, Heineken, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ Strong, AΛΦΑ Weiss, ΑΛΦΑ Χωρίς, Fischer, ΒΙΟΣ 5, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από την οικογένεια Μάμος) και Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, στο χαρτοφυλάκιό της ανήκει και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, ενώ εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Affligem, Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Chimay. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.

Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού μέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγή των προϊόντων της. Οι ελληνικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό, με τα σύγχρονα ζυθοποιεία και τα 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία, δημιουργούν μια πλήρως καθετοποιημένη ελληνική διαδρομή για τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 19 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρεία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2015 για την ποιότητα των προϊόντων, FSSC 22000: Version 4.1 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP), ISO 14001:2015 για την προστασία του περιβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.

Επίσης, είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) για το 2013 καθώς και πολυάριθμες βραβεύσεις για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που έχει επιδείξει, τη σταθερή επίδοσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μέριμνα για την κοινωνία και το περιβάλλον. Τέλος, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 09:49