Το ντοκιμαντέρ «Miss Americana» για τη σταρ της ποπ, Τέιλορ Σουίφτ θα κυκλοφορήσει στο Netflix λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς (Sundance Film Festival) στις 23 Ιανουαρίου.

Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 86 λεπτών είναι προγραμματισμένο να προβληθεί για πρώτη φορά στην εναρκτήρια βραδιά του φημισμένου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στη Γιούτα των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια η ταινία, σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Emmy Λάνα Γουίλσον και παραγωγή του Μόργκαν Νέβιλ, θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές του Netflix περίπου μία εβδομάδα αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Αρχικά ήταν αβέβαιο αν το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορούσε, λόγω της διαμάχης της Τέιλορ Σουίφτ με τον Σκούτερ Μπράουν, που αγόρασε την πρώην δισκογραφική εταιρεία της, Big Machine Records και σύμφωνα με την τραγουδίστρια είχε απαγορεύσει τη χρήση τόσο των τραγουδιών της όσο και οπτικοακουστικού υλικού για τις ανάγκες του «Miss Americana».

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, η δισκογραφική εταιρεία φέρεται να πρόσφερε στη σταρ της ποπ άδεια χρήσης της μουσικής της υπό συγκεκριμένους όρους, όπως μετέδωσε το Variety.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει σε μία περίοδο αλλαγών στη ζωή της παγκόσμιας σταρ, καθώς μαθαίνει να αγκαλιάζει τον ρόλο της ως δημιουργός και τραγουδίστρια, αλλά και ως μία γυναίκα που εκμεταλλεύεται ολόκληρη τη δύναμη της φωνής της.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ προέρχεται από ένα από τα καινούρια τραγούδια της Σουίφτ από το άλμπουμ «Lover», «Miss Americana & The Heartbreak Prince», το οποίο, σύμφωνα με το Spotify έχει θέμα «την απογοήτευση με τον τρελό κόσμο της πολιτικής και της ανισότητας».

To 2018 στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, η Τέιλορ Σουίφτ εξέπληξε τους πάντες με ανάρτησή της στο Instagram με το οποίο εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή της σε υποψήφιο των Δημοκρατικών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης