«Hola» στα Ισπανικά σημαίνει «γεια» και στα ελληνικά «όλα»! Το «Hola (όλα) flamenco Festival», έρχεται εκ νέου, για 4η χρονιά στην Αθήνα, για να συνδέσει την ισπανική με την ελληνική κουλτούρα και τα διαφορετικά είδη μουσικής, με το flamenco! Όλα Φλαμένκο δηλαδή σε μια ανεπανάληπτη γιορτή που φέρνει την Ανδαλουσία, στην Ελλάδα!

Το Flamenco γεννήθηκε στην Ανδαλουσία από τη μείξη της κουλτούρας των τσιγγάνων και των ντόπιων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα είδος τέχνης που έχει ως πυρήνα της τις έννοιες της συλλογικότητας και της συνύπαρξης, του αγώνα και της δύναμης.

Εφέτος, έπειτα από τις ειδικές συνθήκες που επικράτησαν, το Hola Flamenco Festival, προσαρμόστηκε και θα παρουσιαστεί σε μια mini εκδοχή της κανονικής έκδοσης.

Με αρωγό το Ελληνοϊσπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, και την ΕΡΤ, το Hola Flamenco Festival προτίθεται να παρουσιάσει και να διαδώσει στους επισκέπτες του τα κοινά σημεία της ελληνικής και της ανδαλουσιανής κουλτούρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Hola Flamenco Festival, σε αυτή την έκδοση, έχει τη χαρά να προσκαλέσει τον flamenco κιθαρίστα Mateo Oscar καθώς και καλλιτέχνες και σχολές χορού που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως επίσης και τη μοναδική ελληνική τσιγγάνικη μπάντα «Sam Roma».

Θα υπάρχει φαγητό και ποτά εντός του χώρου. Πληροφορίες θα δοθούν σύντομα.

Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook, στο Eventbrite και όλοι όσοι αγοράσουν το εισιτήριο ηλεκτρονικά, θα το λάβουν με mail.

Μπορείτε να δείτε τις περασμένες εκδόσεις του φεστιβάλ εδώ

** Ηλεκτρονική προπώληση: Eventbrite
https://www.eventbrite.com/e/hola-flamenco-festival-2020-pocket-edition-tickets-98868025927

Προτείνουμε την αγορά εισιτηρίων ηλεκτρονικά, για την αποφυγή επαφής με χρήματα πριν αλλά και την ημέρα του φεστιβάλ.

Για μαζικές κρατήσεις, πάνω από 4 εισιτήρια, υπάρχει έκπτωση. Παρακαλούμε στείλτε μας mail στο hello@yotabaronproductions.com

**Οι θέσεις είναι μόνο για καθήμενους και είναι απολύτως περιορισμένες.

** Στον χώρο θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον COVID 19

Η ελληνίδα τραγουδίστρια Flamenco Yota Baron τα τελευταία χρόνια ζει στην Ολλανδία και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την παραγωγή παραστάσεων Flamenco και φεστιβάλ στην Ελλάδα, την Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γερμανία. Σε μια δύσκολη εποχή, όπως η σημερινή, οραματίστηκε και εμπνεύστηκε μια γιορτή στην αγαπημένη της χώρα, την Ελλάδα, για το Flamenco, τη μουσική, το τραγούδι και τον χορό, το Hola Flamenco Festival!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης