Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο «μουσικές στάσεις» στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Σουηδία), ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας Theodore θα παρουσιάσει με την μπάντα του ένα μοναδικό live στο Παλαιό Ελαιουργείο στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2017 στις 29 Σεπτεμβρίου.

Με νέες συνθέσεις στις αποσκευές του από το επικείμενο άλμπουμ του αλλά και με τραγούδια από τα δύο προηγούμενα, θα παρουσιάσει μια ενιαία παράσταση με σενάριο και σκηνοθεσία, με αρχή, μέση και τέλος. Ένα ατμοσφαιρικό live που θα κυριεύει όλες τις αισθήσεις. Ενα παιχνίδι αντιθέσεων από τη χαλαρή διάθεση στην ένταση και από το φως στο σκοτάδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας ξεχωριστός και ευρηματικός δημιουργός, για πρώτη φορά στα Αισχύλεια, στη γιορτή του πολιτισμού της Ελευσίνας.

Λίγα λόγια για τον Theodore

Ο Τheodore είναι ένας συνθέτης, performer και πολυοργανίστας με αξιοσημείωτη πορεία.
Με τη μουσική του προσδίδει μία ηλεκτρονική post-rock χροιά σε ένα ατμοσφαιρικό, ψυχεδελικό και ambient μουσικό πλαίσιο, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα και στον κλασικό ρομαντισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βιογραφικό του καταγράφονται δύο προσωπικά άλμπουμ (7 και It Is But It’s Not) ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο στούντιο ολοκληρώνοντας τον τρίτο προσωπικό του δίσκο. Κάποια από τα νέα τραγούδια του θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν live όσοι βρεθούν στις συναυλίες που θα δώσει αυτό το καλοκαίρι. Οι live εμφανίσεις του Theodore είναι επιλεκτικές και τόσο ξεχωριστές όσο και οι συνθέσεις του. Έχει παίξει πλάι στους Sigur Ros ως opening act (Ιούνιος του 2016 / Release Athens Festival),

Theodore Live

Φεστιβάλ Αισχύλεια 2017
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
Παλαιό Ελαιουργείο
Ώρα έναρξης: 20:30
Είσοδος: 5 ευρώ
Προπωληση:Viva.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης