Τελευταίo «πάρτι» για την Ευρυδίκη στο Hotel Ερμού

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018, 11:08
Τελευταίo «πάρτι» για την Ευρυδίκη στο Hotel Ερμού
Για ένα τελευταίο προγραμματισμένο «Πάρτι» θα βρεθεί η Ευρυδίκη στο Hotel Ερμού την Πέμπτη 29.03. Μαζί με την Ευρυδίκη στη σκηνή του μαγαζιού που έχει γίνει το στέκι της Αθήνας για τις Πέμπτες θα βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες στην Ελλάδα η Νατάσα Θεοδωρίδου.Μαζί τους ο πολύ καλός φίλος της Ευρυδίκης ο συνθέτης και τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος. Με το μοναδικό αυτό «Πάρτι» ολοκληρώνεται ο δεύτερος πολύ επιτυχημένος κύκλος εμφανίσεων της Ευρυδίκης που κάθε Πέμπτη παρουσίαζε μια διαφορετική μουσική παράσταση με guest από όλο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής σκηνής που άφησαν αίσθηση.


Την Πέμπτη 22 Μαρτίου «Το Πάρτι» στο Hotel Ερμού ξεκίνησε από νωρίς με την Ευρυδίκη να καλωσορίζει τους καλεσμένους της με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μοναδικά εκτελεσμένες από την 5 μελή μπάντα της. Στην παρέα επί σκηνής σύντομα προστέθηκε ένας καλλιτέχνης που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ποπ μουσική σκηνή των 90s. Ο Θάνος Καλλίρης ερμήνευσε τραγούδια όπως το «Γιορτάζω», «Όχι το Μωρό μου», «Το νου σου Κύριε Οδηγέ» και γέμισε χαμόγελα τους θαμώνες του Hotel Ερμού.Αμέσως μετά, στη σκηνή του Hotel Ερμού εμφανίστηκε η επί χρόνια προσωπική φίλη της Ευρυδίκης η Έλλη Κοκκίνου. Η λαμπερή Έλλη Κοκκίνου ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της όπως «Κοσμοθεωρία», «Αγόρι μου», «Θα Περιμένω», «Ερώτα μου», «Μασάι» και ξεσήκωσε το κοινό του Hotel Ερμού.

Απρόβλεπτα ντουέτα, μοναδικές στιγμές επί σκηνής η Ευρυδίκη, ο Θάνος Καλλίρης και η Έλλη Κοκκίνου κατάφεραν να παρασύρουν το γεμάτο Hotel Ερμού σε άλλο ένα μεγάλο επιτυχημένο «Πάρτι»…σαν αυτά της εφηβείας μας που δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ…Αυτά που σε κάνουν να θες να μείνεις «25 Για Πάντα».

Hotel Ερμού

Ερμού 152, Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων: 210-3463003


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018, 11:08