Ένας νέος Έλληνας δημιουργός, ο Τάσος Πέτσας, κατορθώνει με 3 singles από το πρώτο του άλμπουμ «Heart of mine, Anna» να περάσει στα #200 της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξεκίνημα έγινε με το single «Mother of mine, Anna», αφιερωμένο στη μητέρα του, ενώ ακολούθησαν το «Angel of mine» με τη συμμετοχή της crossover λυρικής τραγουδίστριας Μάνιας Βλαχογιάννη. Μόλις πρόσφατα ήρθε να προστεθεί και το τρίτο single, «Friend of mine» στο οποίο συνεργάζεται με τον Έλληνα, και με σημαντική πορεία στο εξωτερικό, δημιουργό Γιάννη Μιχελινάκη (a.k.a. Lego Boy) το οποίο έχει ήδη φτάσει στη θέση #167 και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Το άλμπουμ «Heart of mine, Anna» περιλαμβάνει και άλλες συνεργασίες με σημαντικούς στο χώρο τους δημιουργούς όπως οι Sakgra (Sakis Gravanis), Aural Fragment (Giorgio Lazarou), Χρήστος Αθανασίου και Ιωάννης Πανέ, ενώ επανακυκλοφορεί από την FM Records με bonus track μια ακόμη συνεργασία – έκπληξη. Πρόκειται για το νέο soul remix του «Mother of mine, Anna» με τη συμμετοχή μιας διεθνώς βραβευμένης Ελληνoαμερικανίδας μουσικού της Δέσποινας Πατρώνα (Thespina music).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το άλμπουμ «Heart of mine, Anna» έχει ήδη βρεθεί στο #1 του Ελληνικού chart των digital albums κι έχει συμπεριληφθεί στο TOP-10 του Billboard της Ελλάδος, ενώ και τα τρία singles πριν την είσοδό τους στα #200 της Ευρώπης έχουν βρεθεί στην κορυφή τόσο του Ελληνικού chart στην κατηγορία digital singles. όσο και στην αντίστοιχη κατηγορία του TOP-10 του Billboard της Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας νέος Έλληνας δημιουργός κατορθώνει λοιπόν σε περιόδους κρίσης, όχι μόνο να δημιουργεί μουσική, αλλά και να διεκδικεί με αξιώσεις αξιοπρεπείς θέσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δείτε το βίντεο «Mother of mine, Anna»:

Δείτε το βίντεο «Angel of mine»:

Δείτε το βίντεο «Friend of mine»:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης