Την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 02.00 (ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας 15/3), η καρδιά της μουσικής χτυπά στο Λος Άντζελες. Εκεί θα διεξαχθεί η 63η τελετή απονομής των βραβείων Grammy και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν για ακόμα μία χρονιά ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Προορισμός των φίλων της μουσικής το Convention Center, όπου ο οικοδεσπότης της βραδιάς Trevor Noah θα δώσει το σήμα της έναρξης. Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής θα πραγματοποιηθεί από το COSMOTE CINEMA 1HD με ελληνικό σχολιασμό από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Claudia Matola και Γιώργο Μουχταρίδη. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους σε επανάληψη την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 21.30 (COSMOTE CINEMA 2HD).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις περισσότερες υποψηφιότητες εφέτος συγκεντρώνει η Beyonce, που διεκδικεί 9 βραβεία, ενώ ακολουθούν οι Dua Lipa, Roddy Ricch και Taylor Swift με 6. Ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκουμε κι άλλα ηχηρά ονόματα, όπως το πολυσυζητημένο boy band της Κ-pop BTS, τον Justin Bieber, την Lady Gaga και την Ariana Grande.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, τηρώντας τα μέτρα προστασίας που ορίζει η πανδημία, τη σκηνή θα «γεμίσουν» με εντυπωσιακά performances μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως: Billie Eilish, Cardi B, Dua Lipa, Harry Styles, Chris Martin, Post Malone,Taylor Swift κ.α.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης