Η νέα επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά της συνθέτριας Πηγής Λυκούδη και του ποιητή-συγγραφέα Θανάση Σάλτα με τίτλο «Τα Πάθη της Αγάπης», η οποία εμπεριέχει 13 τραγούδια από το ομώνυμο θεατρικό έργο, παρουσιάστηκε με επιτυχία σε 2 ακόμη πόλεις, στη Θεσσαλονίκη και στη Μελίκη Ημαθίας.

Τα Πάθη της Αγάπης, ένα έργο με αλληγορικά νοήματα, το οποίο έχει ήδη παρουσιαστεί με επιτυχία στην Αθήνα και στη Σμύρνη, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας που παρευρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση των 13 τραγουδιών του cd.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παρουσίαση τίμησαν εκπρόσωποι του Τύπου, καλλιτέχνες και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών. Ανάμεσα τους ο στιχουργός Φίλιππος Γράψας, η Δρ Μαρία Χατζηαποστόλου, ο ηθοποιός Γιάννης Χαρίσης (ΚΘΒΕ) και ο συγγραφέας Αλέξανδρος Ακριτίδης.

Φωτογραφία από τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Οι ερμηνευτές του έργου η Γεωργία Αγγέλου, ο Δημήτρης Ερατεινός και ο Νίκος Καρακαλπάκης ανέδειξαν με την αισθαντική ερμηνεία τους με τον καλύτερο τρόπο τα 13 τραγούδια του cd. Πρόκειται για ερμηνευτές της νέας γενιάς με προσωπικό στίγμα και σφραγίδα στην ερμηνεία τους, οι οποίοι απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι όταν το ερμηνευτικό ταλέντο συνδυάζεται με την αγάπη και την αλήθεια της ψυχής, τότε το τραγούδι φτάνει ως τις καρδιές των ακροατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη κιθάρα και στο μαντολίνο τους συνόδεψε η σολίστ Αρετή Κοκκίνου, και στο πιάνο η ίδια η συνθέτις, ενώ στην απαγγελία του cd ακούστηκε η φωνή της ηθοποιού Ελένη Ερήμου, η οποία σφράγισε με την ερμηνεία της τα νοήματα του έργου.

Τα Πάθη της Αγάπης, απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η «αγάπη» θα πρέπει να είναι ο σκοπός της ζωής μας.

Σημείωση: Τα Πάθη της Αγάπης παρουσιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 23 Φεβρουαρίου 2016 στη Μουσική Σκηνή Ξέφωτο και στις 24 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα παρουσιάσεων της Κοινότητας Μελίκης.

Φωτογραφία από τη συναυλία στη Μελίκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης