Η Κυριακή Δερέμπεη ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρουσίασε  στο κανάλι Open στην εκπομπή ώρα Ελλάδος, ένα δροσερό μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια.

Η ταλαντούχα Κυριακή Δερέμπεη με κέφι και γιορτινή διάθεση τραγούδησε το «Ξενάκι μου», το «Μενεξέδες και ζουμπούλια», το ποντιακό τραγούδι «Η Ρωμανία επάρθεν», καθώς και τα τραγούδια  ένα «Tρεχαντηράκι», και «Από ξένο τόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για  άλλη μια φορά  η νεαρή καλλιτέχνις κέρδισε τις εντυπώσεις με τη φωνή της και τη σκηνική της παρουσία.

Η Κυριακή Δερέμπεη ανακοίνωσε πως θα ηχογραφήσει άμεσα το δεύτερο single της με τίτλο «έρωτας στο Αιγαίο» όπου η  πολυτάλαντη καλλιτέχνις  θα παίξει και σαντούρι. Το τρίτο single βγαίνει μέσα στο Πάσχα του 2019 και λίγες μέρες αργότερα ολοκληρωμένος ο δίσκος με την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven.

Ο δίσκος θα είναι πολυμορφικός. Τζαζ στοιχείο, σαντούρι, νοσταλγικές μπαλάντες, ήχοι και αρώματα Αιγαίου και πολλές εκπλήξεις μέσα από τραγούδια διασκευασμένα σε δεύτερη εκτέλεση της Κυριακής αλλά και πολλά φρέσκα τραγούδια γραμμένα για την ίδια την Κυριακή, που αποτελούν τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του κ. Πλέσσα σε στίχο της συζύγου του Λουκίλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης