Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση και δίχως προηγούμενο. Με το που ξεκίνησε η προπώληση, τα εισιτήρια για τη συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Ήδη η παραγωγή διερευνά την πιθανότητα δεύτερης ημερομηνίας, παρότι μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά δύσκολο, δεδομένου και του προγράμματος του τενόρου, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Αθήνα αμέσως μετά τη συναυλία που θα δώσει στο Γιβραλτάρ στις 9 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μποτσέλι, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών ο οποίος κατάφερε να φέρει την κλασική μουσική στην κορυφή των διεθνών charts, μουσικός, συνθέτης και παραγωγός, επίτιμος πρόεδρος του International Foundation for Greece, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη σκηνή του Ηρωδείου.

Θα τον συνοδεύουν η χορωδία και η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, την οποία θα διευθύνει ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους μαέστρους, ο περίφημος Marcello Rota. Έλληνας guest star ο Βασίλης Λέκκας.

Όσο για το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαμάντια του κλασικού-συμφωνικού ρεπερτορίου σε συνδυασμό με αγαπημένες άριες όπερας και οπερέτας που θα συνυπάρξουν με Ιταλικές καντσονέτες αλλά και σύγχρονα pop ακούσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντρέα Μποτσέλι έρχεται με την αύρα μιας μεγάλης καριέρας και σπουδαίων συνεργασιών με θρύλους του λυρικού θεάτρου όπως Πλάθιντο Ντομίνγκο, Χοσέ Καρέρας, Άντζελα Γκεόργκιου, Σάρα Μπράιτμαν, Ζούμπιν Μέτα, Φράνκο Τζεφιρέλι, αλλά και με ονόματα της παγκόσμιας pop σκηνής, μεταξύ των οποίων η Σελίν Ντιόν, ο Έλτον Τζον, ο Τόνι Μπένετ, Τζένιφερ Λόπεζ και Εντ Σίραν.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Φράνκο Τζεφιρέλι, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Η συναυλία διοργανώνεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG) (www.if-gr.org), το οποίο ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη με στόχο την προβολή του Ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό σε συνεργασία με διεθνείς προσωπικότητες των τεχνών και των επιστημών.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης